• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum sıvı kustu

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
domates yedi dışkıyı temizledim gerçekten pis kokuyordu kuşum kafesin zemininde durduğu için rahatsız olur diye düşündüm Trabzon/Pelitlide oturuyorum
Domates çok asidiktir verirsenizde çok çok az vermelisiniz. Dışkısı zift gibi yada kanlı olursa acil probiyotik desteği verilmesi lazım.

Tsc6045

Paylaşımcı
Çevremde kimse bilmiyor petshopçuyada sordum fakat yoğun bir hayatı olduğundan yapamayabilirmiş
Ya bu insanlar şaka mı? Kursak beslemesi yapacak saatler süren bir işlem değil. Ben de yapmıştım. Aslında aşırı zor da değil ama riskli olduğu için devam edemedim. Acemi halimle 1 dakika sürdü. Hadi el yıkama mama hazırlama aparata alma vs işlemlerle 5 dakika olsun. Ve bu kişi bildiğini söylüyor. Yoğun bir hayat ne demek? Bazı insanlar için maalesef ki bu canlıların bir değeri olmuyor.

Tsc6045

Paylaşımcı
Bügün dışkısında kana benzer kırmızılıklar gördüm, uçamıyor yemliğin başında ölmeyi bekliyor gibi elime aldım ve ayakları çok soğuktu. full kabarık duruyor 😢
Dışkıda kanı ben ölen kuşuma kıyasla tarif edersem zift gibiydi. Kahve rengi tonu gibi düşünün ama. Hatta iyi oldu sanmıştım. Meğer son evreye gelmiş. Ama kabarık durması iyi değil. Düşünmeye başlamışsa da kötü bir durum.

Berat365

Aktif Üye
Dışkıda kanı ben ölen kuşuma kıyasla tarif edersem zift gibiydi. Kahve rengi tonu gibi düşünün ama. Hatta iyi oldu sanmıştım. Meğer son evreye gelmiş. Ama kabarık durması iyi değil. Düşünmeye başlamışsa da kötü bir durum.
Dışkısı poposuna yapışıyor durmadan temizlenmem artık fayda etmiyor

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Trabzonda bir üretici vardı,adını şu an hatırlamıyorum ama isterseniz ona sorabilirsiniz. Google yazın trabzon kuş üreticileri diye çıkar diye düşünüyorum.

Berat365

Aktif Üye
Trabzonda bir üretici vardı,adını şu an hatırlamıyorum ama isterseniz ona sorabilirsiniz. Google yazın trabzon kuş üreticileri diye çıkar diye düşünüyorum.
21.05.2024 Bugün kuşum hayata gözlerini yumdu. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.. imkanlarımı zorlayıp ona ilaç ve mama almıştım fakat eve geldiğimde kafesin bir köşesinde duruyordu ilk başta fark etmesem de sonradan ayağının garip bir biçimde durduğunu fark ettiğimde anladım, can dostum ölmüştü. Admin arkadaşlar hesabımı kapatabilirler ben bulamadım. Daha böyle bir riske girmek istemiyorum bu acı gerçekten çok ağır resmen kardeşim ölmüş gibi hissettim.

Tsc6045

Paylaşımcı
21.05.2024 Bugün kuşum hayata gözlerini yumdu. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.. imkanlarımı zorlayıp ona ilaç ve mama almıştım fakat eve geldiğimde kafesin bir köşesinde duruyordu ilk başta fark etmesem de sonradan ayağının garip bir biçimde durduğunu fark ettiğimde anladım, can dostum ölmüştü. Admin arkadaşlar hesabımı kapatabilirler ben bulamadım. Daha böyle bir riske girmek istemiyorum bu acı gerçekten çok ağır resmen kardeşim ölmüş gibi hissettim.
Maalesef ki acıları çok büyük. Rabbim öbür tarafta cennette bizleri kavuştursun. Acısı asla geçmiyor. Seni sadece bu acıyı yaşayan insanlar anlayacak. Erken evrede fark etmiştiniz elinizden ne geldiyse de yaptınız içiniz ferah olsun. Türkiye’de yetersiz bilgi yüzünden kaybediyoruz maalesef. Rabbim siz kavuşana kadar ona çok iyi baksın. O sizi izleyecektir. Aynı acıyı yaşayan biri olarak keşke yakınınızda olsaydım bin tane işim de olsa ben gerekirse kursak beslemesini yapardım. Allah bazı insanlara merhamet versin 😔

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Başınız sağolsun 😔

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağ olsun. 🙁

Üst Alt