• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum sıcak suyun içine düştü

Dilek76

Yeni Üye
Kuşum sabahtan sıcak suyun içine düştü hareketleri normal gibi duruyor ama uçamiyor ne yapmalıyım acil dönüş yapın lütfen

mortsvivants

Eski Forumcu
Şu an durumu nasıl? Streamble.com üzerinden video görebilir miyiz? Suyun sıcaklığı nasıldı?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Su ne kadar sıcaktı. Suya komple mi girdi su kuşu ağırlaştırıp uçamaz. Son durumu hakkında bilgi verirseniz daha iyi yardımcı oluruz.

Dilek76

Yeni Üye
Kaynar olmasada el yakıyordu alt kısmı girdi ayak ve gövdesi hemen çıkardım soğuk suya tuttum şu anda normal herşeyi yapıyor ama eskisi gibi uçamiyor bir metre mesafe anca uçabiliyor gözlerini kapatıp açıyor durgunlasiyor ilgilenmeyince
Şu an durumu nasıl? Streamble.com üzerinden video görebilir miyiz? Suyun sıcaklığı nasıldı?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Kaynar olmasada el yakıyordu alt kısmı girdi ayak ve gövdesi hemen çıkardım soğuk suya tuttum şu anda normal herşeyi yapıyor ama eskisi gibi uçamiyor bir metre mesafe anca uçabiliyor gözlerini kapatıp açıyor durgunlasiyor ilgilenmeyince
Eski haline döndü ise kuruduysa, hal ve hareketleri yerindeyse uçamamasının sebebi farklıdır o zaman. Siz videosunu ekleyin yine bakalım.

Dilek76

Yeni Üye
Dosya ekle kısmından fotoğraf ekleyin ya da aşağıdaki linkten video gönderin.
Eski haline döndü ise kuruduysa, hal ve hareketleri yerindeyse uçamamasının sebebi farklıdır o zaman. Siz videosunu ekleyin yine bakalım.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Sırttan net şekilde foto atar mısınız. Dört beş tane güncel dışkı da ekleyin ve videosunu 🙂

Dilek76

Yeni Üye

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Kusunuz kac yasında video hala gelmedı streamble. Çom uzerınden yukleyeceksiniz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Yavrunuz ne zamandır uçamıyor. Tek dışkı problemli değil. Sadece dışkı biraz büyük ve kanatlar düşük geldi. Poposunda sertlik şişlik vs belirtiler var mı.

Dilek76

Yeni Üye
Tekrardan yapıyorum ama olmuyor yükleme belirtmeyi unuttum kuşum astım olmuştu damla kullanıyordum ama iyi olmuştu eskiye göre

Dilek76

Yeni Üye
Suya düşünce uçamaz oldu dışkısını bazen tutuyor kafesten alınca böyle büyük oluyor normal de yapıyor yani poposunda az bişey şişlik var
Kusunuz kac yasında video hala gelmedı streamble. Çom uzerınden yukleyeceksiniz

Üst Alt