• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum ses çıkartıyor

Kus.hastasi

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Öksürük
Hastalık Belirti Tarihi
17 Nis 2026
Kullanılan İlaç
Vitamin
7 8 aylık dişi albino kuşum dün gece aynı sesi çıkarttı bu sabahta çıkarttığını farkettim ama sabah sadece 1 kere yaptığını gördüm şuan iyi ses çıkartmıyor genelde arada yem yerken çıkartıyorlar bu sesi boğazında birşey mi kaldı anlamadım onun dışında hareketli bir kuş hasta gibi hissetmedim arada durup gözlerini kapatıyor ama bunu hep yapıyor lütfen yardım edin hasta mı video ekleyemiyorum eklesem öksürük sesi gibi ses çıkıyor ve videoda baya boğazında birşey varmış gibi rahatsız hareketler yapıyor video sonunda kafasını sağa sola sallayınca ağzından yemler çıktı çıkartınca rahatladı şuan iyi kustumu yoksa boğazında kaldıda onu mu çıkarttı anlamadım vitaminde veriyoruz aslında
Watch unnamed | Streamable link oldu galiba

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Cereyanda kalma durumu oldu mu, bulundukları odanın sıcaklığı nasıl?
Dışkıları iyi duruyor. Kafeslerinde gritli kum var mıdır? Ek olarak diğer dostumuzun kafesi paslanmış, ikisinin kafesini uygun bir vakitte değiştirmenizi öneririm.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kuş kusuyor ve kusma refleksi yapıyor. Takip eder misiniz süreklilik arz edecek mi.

Üst Alt