• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum salıncağını kullanmıyor

Cekelal

Paylaşımcı
Merhabalar, muhabbet kuşum salıncağını kullanmıyor. Yüzüne bile bakmıyor. 1 belki de 2 ay önce taktım ama kullanmaya hiç yanaşmadı. Bunun sebepleri neler olabilir?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhabalar, muhabbet kuşum salıncağını kullanmıyor. Yüzüne bile bakmıyor. 1 belki de 2 ay önce taktım ama kullanmaya hiç yanaşmadı. Bunun sebepleri neler olabilir?
Beğenmemiştir veya korkmuştur çok da önemi yok farklı birşey alıp deneyebilirsiniz kafanıza takmayın 😊👍

Cekelal

Paylaşımcı
Beğenmemiştir veya korkmuştur çok da önemi yok farklı birşey alıp deneyebilirsiniz kafanıza takmayın 😊👍
Bana kalırsa beğendi bir kaç kez kafesten çıkartıp kendimiz bindirdik ve boncuklarıyla cok oynadı. Sallanmak hoşuna gitmemiş olabir mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bana kalırsa beğendi bir kaç kez kafesten çıkartıp kendimiz bindirdik ve boncuklarıyla cok oynadı. Sallanmak hoşuna gitmemiş olabir mi?
Sallanınca korkmuş olabilir belki zamanla alışır video ekleyebilir mısınız bir görelim👍

Cekelal

Paylaşımcı
Sallanınca korkmuş olabilir belki zamanla alışır video ekleyebilir mısınız bir görelim👍
Keşke atabilsem. Fakat binmiyorki, tünekten tüneğe atlarken bile kullanmıyor. Tünekleri çıkardım yine de banamısın demedi. Salıncağa binmektense tellerde durmayı yeğliyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Keşke atabilsem. Fakat binmiyorki, tünekten tüneğe atlarken bile kullanmıyor. Tünekleri çıkardım yine de banamısın demedi. Salıncağa binmektense tellerde durmayı yeğliyor
O zaman çıkarın salıncağı gerek yok 👍

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kafes oratamının fotoğrafını görebilir miyiz?

ozanozan1

Aktif Üye
Normal bir kafes, ekstra bir kalabalığı yok
Merhaba salıncak çok önemli bir şey değil ama alışsın istiyorsanız. Soldaki tüneği sökün. Sağdaki tüneğide yandan takın yani tüneğin bi ucu salıncağa denk gelsin tek tünek olduğu için üzerinde gezecek ve boncuklarla oynayacak 1 haftaya salıncakta görürsünüz.

Cekelal

Paylaşımcı
Merhaba salıncak çok önemli bir şey değil ama alışsın istiyorsanız. Soldaki tüneği sökün. Sağdaki tüneğide yandan takın yani tüneğin bi ucu salıncağa denk gelsin tek tünek olduğu için üzerinde gezecek ve boncuklarla oynayacak 1 haftaya salıncakta görürsünüz.
Evet, tabiiki salıncak önrmli değil. Ama ben daha çok kuşum için istiyorum. Okula gittiğim için 16.00 kadar yalnız kalıyor canı sıkılıyor

ozanozan1

Aktif Üye
Evet, tabiiki salıncak önrmli değil. Ama ben daha çok kuşum için istiyorum. Okula gittiğim için 16.00 kadar yalnız kalıyor canı sıkılıyor
Bi deneyin bence olmadı kafes içi bir ton oyuncak var onlarla da oynayabilir. üst kattaysanız perdeyi açmadan kuşu camın yakınınada bırakabilirsiniz kafesle.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gün içinde yanında değilseniz kafes tülünü çıkarmanızı öneririm. Siz yokken tırnağı takılabilir.

Üst Alt