• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum sağlıklı mı ?

Canboo

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, bu kuşu dün akşam aldım. Konduğu yerden hiç hareket etmiyor hiç yem yemiyor ve su içmiyor. Uçmayı da bilmiyor. Herhangi bir sağlık sorunu var mı bakabilir misiniz. 1-1.5 aylık erkek kuş dendi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Canboo

Yeni Üye
Resimlerden tam Emin olamasam da kursağında şişlik fark ettim kabarık mi dururyur acaba i yüzden mi
Yem yememesi normal yeni ortam
Çehre resmi ni daha net şekilde eklerseniz cinsiyet konusunda yardımcı olmaya çalışırım
bu kadar çekebildim umarım faydalı olur

Canboo

Yeni Üye
Evet olabilir
Ölmez tabiki
Öncelikle size kafese bir alışsın SONRA salın her gün baya forma girdiğini fark edeceksiniz
Yaşadığım için söylüyorum
çok çok teşekkür ederim. Bu arada dünden beri hiç bir şey yemeyip içmemesi, hareket etmemesi ve otmemesi normal mi

Canboo

Yeni Üye
Valla şunun hareketlenip biseyler yedigini görsem dünyalar benim olucak. Üzülüyorum böyle gördükçe 😪

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İlk günlerde stres ve korku yaşarlar alisacaktir

Canboo

Yeni Üye
Sizi anlıyorum içime dert olmuştu bildiğiniz çocuğum gibi yese diye gözünün içine bakıyordum ama çok şükür sorun olmadanr atlattı
Hatta iki gün yemediği için dışkısı değişti
Sıvı durumdaydı
Başka yem verme şansınız varmı aspur
Daldari gibi
kafesinin içine ayriyetten bi tabağa darı koydum tabi yemesi için önce hareket etmesi gerekiyor ☺

Bahar Y.

Müdavim
6 aylıktan küçük bir kuş
3 4 aylık diyorum ben, bize göre sağ kendine göre sol kanadında sorun var sanırım muhtemelen ondan dolayı uçamıyor