E efeeggwgw Yeni Üye Katılım 19 Ağu 2025 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 19 Ağu 2025 #1 Kuşuma bisey oldu yer çırpınıyor ne yapmam gerek yardımcı olun lutfen
Mehmet Gürbüz Tutkulu Uzman Mentor Yazar Kıdemli Üye Sponsor Katılım 27 Tem 2021 Mesajlar 899 Tepkime puanı 2,000 Puanları 93 19 Ağu 2025 #2 Böyle yorum yapmak doğru olmaz video yükleyin
E efeeggwgw Yeni Üye Katılım 19 Ağu 2025 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 19 Ağu 2025 #3 Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
E efeeggwgw Yeni Üye Katılım 19 Ağu 2025 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 19 Ağu 2025 #4 Mehmet Gürbüz' Alıntı: Böyle yorum yapmak doğru olmaz video yükleyin Genişletmek için tıkla ... Videoyu yükledim
Mehmet Gürbüz' Alıntı: Böyle yorum yapmak doğru olmaz video yükleyin Genişletmek için tıkla ... Videoyu yükledim
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 27,698 Tepkime puanı 33,829 Puanları 113 19 Ağu 2025 #5 efeeggwgw' Alıntı: Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Son durum nedir
efeeggwgw' Alıntı: Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Son durum nedir
E efeeggwgw Yeni Üye Katılım 19 Ağu 2025 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 19 Ağu 2025 #6 Demet bükay' Alıntı: Son durum nedir Genişletmek için tıkla ... Veterinere gittim. Antibiyotik verdi hergün vericeksin dedi. Bekliyorum kuşum hala aynı
Demet bükay' Alıntı: Son durum nedir Genişletmek için tıkla ... Veterinere gittim. Antibiyotik verdi hergün vericeksin dedi. Bekliyorum kuşum hala aynı
Mehmet Gürbüz Tutkulu Uzman Mentor Yazar Kıdemli Üye Sponsor Katılım 27 Tem 2021 Mesajlar 899 Tepkime puanı 2,000 Puanları 93 19 Ağu 2025 #7 efeeggwgw' Alıntı: Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Düzenli kullandığınız probiyotik varmı probiyotik fazlalığı olabilir, mineral eksikliği yüzünden olabilir bu durum
efeeggwgw' Alıntı: Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Düzenli kullandığınız probiyotik varmı probiyotik fazlalığı olabilir, mineral eksikliği yüzünden olabilir bu durum
E efeeggwgw Yeni Üye Katılım 19 Ağu 2025 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 19 Ağu 2025 #8 Mehmet Gürbüz' Alıntı: Düzenli kullandığınız probiyotik varmı probiyotik fazlalığı olabilir, mineral eksikliği yüzünden olabilir bu durum Genişletmek için tıkla ... Bişey kullanmıyorum. Yem yemek falan istemiyor su içmiyor nasıl yem yedirebilirim ve su içirebilirim? Not: malesef saat 19.35 19 agustos 2025 tarihinde malesef vefat etti. Son düzenleme: 19 Ağu 2025
Mehmet Gürbüz' Alıntı: Düzenli kullandığınız probiyotik varmı probiyotik fazlalığı olabilir, mineral eksikliği yüzünden olabilir bu durum Genişletmek için tıkla ... Bişey kullanmıyorum. Yem yemek falan istemiyor su içmiyor nasıl yem yedirebilirim ve su içirebilirim? Not: malesef saat 19.35 19 agustos 2025 tarihinde malesef vefat etti.