• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum sadece karnını kabartıyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba yemesi içmesi nasıl? Karın bölgesinde görsel bir şişlik var mı?

AİROWA

Aktif Üye
dün kustukdan sonra normalde yediğinin yarısı kadar yem yedi ve su içti bundan bi 30 dk sonra uyudum sabah uyandığımdan beri dikkatle bakıyorum ama yem yemiyor su içti 2 kere normalde olduğundan çok daha haraketli kafesin içinde sürekli haraket ediyo sanırım kafesten çıkarmamı istiyo ama yem yediğini görene kadar çıkarmayı düşünmüyorum haşlanmış patates vermemin yararı olur mu ?

AİROWA

Aktif Üye
rahatlaması için çıkarmalı mıyım kafesten ?

AİROWA

Aktif Üye
bide suluğuyla oynayıp duruyo bu yüzden gövdesi ıslanıp duruyo

AİROWA

Aktif Üye
burnundan baloncuk çıkıyo şu an durumu kötüye mi gidiyo gayet haraketli ve normal duruyo aslında

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bir video görebilir miyiz? Burnundan neden sıvı çıktı? su mu içilmeye çalıştınız veya kendiliğinden mi çıktı? Nezle mi olmuş 🤔

AİROWA

Aktif Üye
sanırım nezle sümük gibiydi yani çıkan şey 1 kere oldu tekrar olursa hemen videosunu çekerim ve kendiliğinden çıktı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Videodan Burun belli olmuyor ama sanırım yem kiramiyor..elle besleme yapmanız gerekmektedir..bide suyuna multivitamin verin ayrıca yere yem koyun , daldari verin rahat kıracağı yemler yesin..sıcak yere koyun yeterli beslenme olmadığı için bağışıklık sistemi zayıf bu yüzden usutmus nezle olmuş sanırım

AİROWA

Aktif Üye
attığım videoya baktınız mı sizce nasıl durumu ne yapmam gerek şu an ?

AİROWA

Aktif Üye
dal darı var zaten yerde ama ymeiyor dal darıyı elimde şu an aviast ile avimineral var suyuna bu sabah aviast damlattım elime tam alışmış değild aha nasıl elle beslemeliyim

AİROWA

Aktif Üye
daha önce iştahı gayet iyiydi petshpodan çıktığımız zaman fazla rüzgar vardı sanırım o sırada üşüttü dün kustuğundan beri düzgün yem yemiyo

AİROWA

Aktif Üye
kuşum kafesin içine girince kafesten çıkmak için aşrı haraketleniyo kafesten çıkarıncada uyumaya başlıyo kafeste bir şeyden mi rahatsız oluyo acaba ve hala yem yemedi su içiyor

AİROWA

Aktif Üye
dal darıda yemiyor malesef aspur ne bilmiyorum elle beslemeyi nasıl yapabilirim ?

AİROWA

Aktif Üye
ne kadar ağzına uzatsamda yemiyor kafesin içine girince çok hareketli ama kafesten çıkarınca hemen uyumaya başlıyo kafesten zorlada çıkarmıyorum yani kapağını açtığım gibi gelip üstüme atlıyo ve uyumaya başlıyo

AİROWA

Aktif Üye
Forumda tarifler var yumurtanın sarısını ılık su ile macun kıvamına getirip yedirebilirsiniz
elle beslemeyi denemekden çekiniyorum çünkü bana daha tam alışmadı elimden korkuyo bu gün çok az yemek yedi hatta hiç yemedi bile sayılabilir yapabileceğim başka bir şey var mı suyunu normal içiyo

AİROWA

Aktif Üye
pazartesiye kadar durumu kötüleşirse veya aynı kalırsa veterinere gidicem bu sıraya kadar ölmesinden korkuyorum bu kadar hızlı bi şekilde kaybetmem heralde ?

AİROWA

Aktif Üye
kuşum yine kusmaya şaladı artık sıvı yerine sadece bu gün yediği yemleri çıkarıyo ve çok halsiz duruyo

AİROWA

Aktif Üye
sokağa çıkma yasağı olduğu için pazartesi veterine götürüem o sıraya kadar ne yapabilirim lütfen yanıt verin ?

Üst Alt