kuşum yavru normaldede uyurken kendini hafif kabartıp uyuyodu şimdi biraz kafesden çıkarayım dedim ve sadece karnını kabartıyor resimde gördüğünüz gibi ek olarak bazen hapşırıyor sizce sorun ne ?
normalde salıncak yok kafeste temizleyip yeni taktım salıncağı takmadan öncede sürekli zeminde duruyodu ama çıkaryım yinede yavru olduğu için bacakları gelişmemiş olabilir mi ? veya üşüttüğü için çıkmıyo olabilir mi ?
Merhaba kuşta üşütme var sanırım hafif. Bulabilirseniz aviastım yoksa avisol plus alıp 5 gün suyu tazeleyerek kullanın. Tünek konusunda kafes resmi görebilir miyiz
Merhaba kuşta üşütme var sanırım hafif. Bulabilirseniz aviastım yoksa avisol plus alıp 5 gün suyu tazeleyerek kullanın. Tünek konusunda kafes resmi görebilir miyiz
kuşum gün içinde benim gördüğüm kadarıyla 4 - 5 kere falan suluğuna gidiyo az değil demi ? yani yemeğini düzgün yiyo ama geldiği günden beri su içme düzeni böyle
kusmuk sıvı içinde yediği yemler vardı şu an kuşum aşırı haraketli kafesten çıkmam istiyo ama hasta diye çıkarmıyorum tüneklere çıkmıyodu normalde tüneklere çıkıp oyuncağıyla falan oynuyo