• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum sadece karnını kabartıyor

AİROWA

Aktif Üye
kuşum yavru normaldede uyurken kendini hafif kabartıp uyuyodu şimdi biraz kafesden çıkarayım dedim ve sadece karnını kabartıyor resimde gördüğünüz gibi ek olarak bazen hapşırıyor sizce sorun ne ?

AİROWA

Aktif Üye
ek olarak kuşum hiç tüneğe çıkmıyo sürekli kafesin zemininde yavru olduğu için diye düşündüm ama başka bir nedeni olabilir mi

AİROWA

Aktif Üye
normalde salıncak yok kafeste temizleyip yeni taktım salıncağı takmadan öncede sürekli zeminde duruyodu ama çıkaryım yinede yavru olduğu için bacakları gelişmemiş olabilir mi ? veya üşüttüğü için çıkmıyo olabilir mi ?

AİROWA

Aktif Üye
iştahında bir sorun yok gayet güzel yiyor

AİROWA

Aktif Üye
Merhaba kuşta üşütme var sanırım hafif. Bulabilirseniz aviastım yoksa avisol plus alıp 5 gün suyu tazeleyerek kullanın. Tünek konusunda kafes resmi görebilir miyiz
aviastım yerine aviast buldum ve onu aldım doğru ilaçmıdır acaba bide doğru ilaçsa kaç damla damlatmam gerek

AİROWA

Aktif Üye
Merhaba kuşta üşütme var sanırım hafif. Bulabilirseniz aviastım yoksa avisol plus alıp 5 gün suyu tazeleyerek kullanın. Tünek konusunda kafes resmi görebilir miyiz
bu aviastı nasıl kullanmam gerek kutunun arkasında suluğunu 2 günde bir değiştirin diyo int den baktım her sabah değiştirin diyo ?

AİROWA

Aktif Üye
Hergun değiştirerek üzerindeki kullanım talimatını yarım suluğa olacak şekilde kullanın. Kalan su çöpe gidecek o yüzden. 1 hafta kullanın.
kuşum gün içinde benim gördüğüm kadarıyla 4 - 5 kere falan suluğuna gidiyo az değil demi ? yani yemeğini düzgün yiyo ama geldiği günden beri su içme düzeni böyle

AİROWA

Aktif Üye
Bacağında bir sorun göremedim resimde yeni geldiği için galiba istahta bir sorun var mı yiyor mu
kuşum şu an kusuyo dışkısı normal başına bir şey gelicek diye korkmaya başladım yapabileceğim başka ne var ?

AİROWA

Aktif Üye
sadece aviast yeter mi başka ne yapabilirim kuş yavru onu kaybetmek istmeiyorum cidden :(

AİROWA

Aktif Üye
şu an biraz yemek yiyor ve su içiyo ilacı damlattığımdan sonra ilk içişi kafesi sıcak olsun diye şişeye sıcak su koyup kafesine koydum :/

AİROWA

Aktif Üye
kusmuk sıvı içinde yediği yemler vardı şu an kuşum aşırı haraketli kafesten çıkmam istiyo ama hasta diye çıkarmıyorum tüneklere çıkmıyodu normalde tüneklere çıkıp oyuncağıyla falan oynuyo

AİROWA

Aktif Üye
Üstatlar müsait olunca dönüş yapacaktır merak etme. Ben çok vakıf olamadım yanlış yorum yapmak istemiyorum. Kusmuk sıvı mı yoksa tane tane mi
durumu kötü olsa haraketli olmaz heralde sürekli kafesin içinde haraket edip duruyo tünekden diğer tüneğe falan atlıyo

Üst Alt