Merhaba, ağız içinde devamlı dilini oynatma yoksa kursak mantarı. Kursaktan elle besleme yapabilecekseniz elle besleme maması, 2 no elle besleme ucu ve zeolit temin edin. 7 gün boyunca günde 1 kez zeolitli elle besleme yapılsın.
Eğer elle kursaktan besleme yapamam ya da mamayı uç olmadan şırınga ile ağızdan 2 ml yediremem (kursaktan fünde 1 kez besleyebilecek bir petshop, üretici bulamam) derseniz de, bölünmüş olarak care4birda fungistop temin edelim. Bu suya eklenen bir kursak mantarı ilacı. 3 gün verildikten sonra geçmezse 5 gün ya da max 7 güne uzatılabilir. Genelde 5.günde geçer.
Siz nasıl bir yol izleyeceğinize karar verin, ürünleri internetten sipariş edin. Gelince yardımcı olalım. Bu arada hangi yola karar verirseniz verin, röhnfried entrobac da lazım olacak. Entrobac ve zeolit tozunu mamaist de bulabilirsiniz. Care4birds fungistop u da googleda aratırsınız.