• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum radyo cızırtısı gibi ses çıkarıyor yardım

Duygu09

Yeni Üye
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz sultan papağanım bozuk radyo gibi ses çıkarıyor neden yapar çok korkuyorum lütfen sadece ben ona yaklaştığımda yapıyor başka kimseye yapmıyor sadece bana cevap veriyor yardım lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz sultan papağanım bozuk radyo gibi ses çıkarıyor neden yapar çok korkuyorum lütfen sadece ben ona yaklaştığımda yapıyor başka kimseye yapmıyor sadece bana cevap veriyor yardım lütfen
Merhaba, şarkı söylemeye çalışıyor,yakında çözülür🤲😊

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Benim muhabbet kuşumuzdada vardı bu ses 1-2 gün bekledim 3. gün bu ses kesildi ve yeni öğrendiği kelimeyi konuşmaya başladı.

Duygu09

Yeni Üye
Ay gerçekten mi çok sevindim inşallah konuşur ben korktuğunu sanıyordum çok teşekkürler 😍

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Ay gerçekten mi çok sevindim inşallah konuşur ben korktuğunu sanıyordum çok teşekkürler 😍
Korksa dibinizde durur mu? Korkan kuş hep yüksekte durmak etrafa bakmak ister en ufak harekette irkilir maşallah sizin kuşunuz size bağ kurmuş belli ❤

Duygu09

Yeni Üye
Evet kaçmıyor benden ilk geldiğinde klimanın üzerinden inmiyordu şimdi orayı kapattım üstüme geliyor en kısa zamanda konuşur inşallah 🙏