• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum oyuncak zilin içini açtı

mhmhthni

Yeni Üye
Merhaba iki kuşum var 10dk önce dışarı çıkarttım yeni bir oyuncak almıştım oynasınlar diye ucunda minik bir zil vardı en fazla 1dk sularını değiştirdim geldiğimde zil bükülmüş içi açılmış haldeydi içindeki ses çıkartan minik mıknatıs gibi parça yerde yoktu. Belki yememişlerdir bilemiyorum yediyseler hangisinin yediğini bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım ikisinin de hastalığı yok çok sağlıklılar düzenli vitamin ve kuş kumu veriyorum, zehirlenirler mi yoksa dışkıyla çıkar mı?
Ekli dosyayı görüntüle 49878Ekli dosyayı görüntüle 49879

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yiyeceklerini sanmıyorum siz etrafa iyice bakın. Düşsede zıplayıp sağa sola biryere gitmiş olabilir. Olaki yediyseler zehirlenmez ama sindireyecekleri için nasıl bir tepkime olur bilemiyorum. Takip edin inşallah birşey olmaz.

mhmhthni

Yeni Üye
Yiyeceklerini sanmıyorum siz etrafa iyice bakın. Düşsede zıplayıp sağa sola biryere gitmiş olabilir. Olaki yediyseler zehirlenmez ama sindireyecekleri için nasıl bir tepkime olur bilemiyorum. Takip edin inşallah birşey olmaz.
Teşekkürler, şimdilik öğürme, kusma vs. olmadı zaten içindeki metal toplu iğne ucunun yarısı kadar minik bir şey. Zehirlenme tehlikesi asıl endişelendirmişti beni. Dışkıyla çıkar diye düşünüyorum takip edeceğim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İçinde bir şey olduğuna emin miyiz. Sizin konudan sonrs bendeki zilin içine baktım. içinde birşey yok. Sizdeki gibi eğilme bükülmede yok ama.

mhmhthni

Yeni Üye
İçinde bir şey olduğuna emin miyiz. Sizin konudan sonrs bendeki zilin içine baktım. içinde birşey yok. Sizdeki gibi eğilme bükülmede yok ama.
Var evet ben de özellikle bakınca fark etmiştim zaten olmasa ses çıkartmaz eğer yapısı bendekiyle aynıysa.

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun. Yem büyüklüklüğünde oluyor içindeki. Bende salıncak yaptığımda koymuştum altına. Başıma böyle bir durum gelir diye sonra çıkarmıştım. Dışkısını takip edin. Aksi bir durum olursa kanatlı uzmandan destek alırsınız.