• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum oyuncağına bağlandı

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
yanında eşi olduğu halde benım parmaklarımı tercih ediyor işi bittiğinde ısırıyor :ROFLMAO:

htckt13

Aktif Üye
Bir kuşa daha bakmaktan kastınız nedir? aynı yemi ve suyu koyacaksınız :) ayrıca onlar birbirleriyle ilgilenecekler hiç sıkılmayacaklar. Bence hiçbir hayvanın eş tutma çiftleşme üreme hakkı elinden alınmamalı çünkü bu da yaradılıştan gelen bir ihtiyaç. Sonra böyle oyuncağı eş tutar işte... Yeni bir kuş getirirseniz ayrı bir kafeste 10 - 15 gün karantinada tutup probiyotik ve multivitamin takviyesi vermeyi unutmayın (y)
Evcil bir hayvan sorumluluk demek. Bunu sahip olduğumda daha iyi anladım. Bir kuş fazlasıyla şuan beni yoruyor. Çünkü aşırı ilgileniyoruz. Temizlik başlı başına bir sorun tek kuşun kini zor yapıyorum bazen günde 2 kere kafesi temizleniyor. 2 kuş bir olur mu hiç. Hele ki üretim çok zor bir şey. Şuan başkan çok iyi bakılıyor eş tabiki her canlı için ayrı bir şey ama onsuzda yaşayabiliyor sonuçta. Bu süreci sağlıklı geçirmeye çalışıyorum bende fikirlerinizi alarak.

htckt13

Aktif Üye
Eğer yalnız kalacaksa oyuncağını elinden almayın... Bu sefer de ruhsal problemleri ortaya çıkabilir... Bu dönemler gayet normal... Siz ısırdığında acıttığını belli etmeyin ona ki ısırmayı da oyun sanmasın... Dönemsel süreç bu... Sağlıklı olduğunu da gösteriyor...
Çok sevindim yorumunuza içim rahatladı sağlıklı olsun oğlum da 🥰 Evet bende oyuncağının kalması taraftarıyım bakalım elbet geçecektir bu dönemi