• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum oyun oynuyor

Erenb51

Tutkulu
Merhaba çok güzel olmuş gerçekten 😍

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Elinize sağlık çok güzel olmuş 🥰🌸

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok tatlı oynadığını düşündüğüm için sizinle de paylaşmak istedimm🌸🥰 Aslında tahta bir abaküstü ben abaküsü sabitledim ve duvarda bir oyun alanı oldu✨️
Maşallah sağlıklı ve mutlu kuş kendini nasıl belli ediyor ama😍

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Elinize sağlık çok tatlı kendisi de oyun alanı da 🥰

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Bu oyun alanında Limon vakit geçirirken engelli kuşum hep merak ediyordu.Ben de engelli kuşumun rahatlıkla vakit geçirebileceği oyun alanı arayışına girdim.Satın aldım ve gelmesini iple çekerken karşılaştığım manzara karşısında şok oldum.Nasıl başardı bilmiyorum ama oyun alanına çıkmış ve üst taraftan destek alarak orada oyun oynuyor😅😅

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Bu oyun alanında Limon vakit geçirirken engelli kuşum hep merak ediyordu.Ben de engelli kuşumun rahatlıkla vakit geçirebileceği oyun alanı arayışına girdim.Satın aldım ve gelmesini iple çekerken karşılaştığım manzara karşısında şok oldum.Nasıl başardı bilmiyorum ama oyun alanına çıkmış ve üst taraftan destek alarak orada oyun oynuyor😅😅
Maşallah. Ne kadar merak ettiyse 😊

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Maşallah çok tatlı ya... Tüyü kadar ömrü olsun sizinle inşallah.

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Azmin gücünü gördüm hâla şaşkınlığımı yenemedim kendini kaydıra kaydıra her tarafını geziyor diğer kuşumu da yolladı sadece onun olsun istiyor😅harika bir kuş gerçekten
Maşallah ona. Azmin gücünü bende gördüm minik bir yavrum sayesinde tüyü kadar ömrü olsun yavrularınızın 😊

Üst Alt