• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! kuşum ölüyor yardım

mentquik

Paylaşımcı
Su içmeme sebebini bilemiyorum ablacığım, belki ürkmüştür,
Vilmectin 5/6 ay aralığında uygulanmalı vakti gelmediyse çok a kaşınma vs yoksa yapma sen bilirsin yinede
Abla bir de iyileşmeye başladı ama öncesi için veteriner eşiyle aynı kafeste durabilir bulaşıcı olmaz demişti. Nasıl bişey olmuyor ben anlamamıştım ama ikiside iyi dışkıları garip geldi biraz ikisisininde

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla bir de iyileşmeye başladı ama öncesi için veteriner eşiyle aynı kafeste durabilir bulaşıcı olmaz demişti. Nasıl bişey olmuyor ben anlamamıştım ama ikiside iyi dışkıları garip geldi biraz ikisisininde
Merhaba ablacığım, Eğerki üst solunum yolu enfeksiyonu ise risk var, tüm canlılar da olduğu gibi kuşlarda da temas ettiği zaman geçme olasılığı var, takviyelerini son kullanma zamanı geldi ise bitmiş demektir verilmez, evde vitamin yerine verebileceğin sebzeler var onları da kısıtlı,

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

mentquik

Paylaşımcı
Merhaba ablacığım, Eğerki üst solunum yolu enfeksiyonu ise risk var, tüm canlılar da olduğu gibi kuşlarda da temas ettiği zaman geçme olasılığı var, takviyelerini son kullanma zamanı geldi ise bitmiş demektir verilmez, evde vitamin yerine verebileceğin sebzeler var onları da kısıtlı,
Anladım abla ama iyi şu an ikiside sence ayırmama gerek var mı? Ayırınca da hasta olan kuş cok stres oluyor ayırmıstım sonra birlestirdim. Bir de su icerken gördüm abla bulutu. 30 dk boyunca telefon kamerasini acik biraktim videoya aldim onlari, su icmis ama 30 dakika boyunca tuylerini karimislar duzeltmisler vs sence bit var midir yoksa klasik titiz kuslar mi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
tamamdır abla, evde vitamin ve probiyotik olarak sebze ne verebilirim buluta
Yulaf doğal probiyotiktir, dereotu biber verebilirsin
Anladım abla ama iyi şu an ikiside sence ayırmama gerek var mı? Ayırınca da hasta olan kuş cok stres oluyor ayırmıstım sonra birlestirdim. Bir de su icerken gördüm abla bulutu. 30 dk boyunca telefon kamerasini acik biraktim videoya aldim onlari, su icmis ama 30 dakika boyunca tuylerini karimislar duzeltmisler vs sence bit var midir yoksa klasik titiz kuslar mi
Elinde dış parazit damlası var uygulayabilirsin, ayırmak istemiyorsun
Son karar senin

mentquik

Paylaşımcı
Yulaf doğal probiyotiktir, dereotu biber verebilirsin

Elinde dış parazit damlası var uygulayabilirsin, ayırmak istemiyorsun
Son karar senin
abla ilacini icirdim, kendisi su icti, yem yedi ama kafesin tabaninda yatmaya basladi yine neden yatiyor olabilir?

Abla ayırmıcam inşallah bisey olmaz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Toparlıyor Antibiyotik kullanımında bu şekilde olması normal

öykü yaren

Aktif Üye
merhaba uzun süredir sesiniz çıkmamış nasılsınız acaba kuşun durumu nasıl merak ettim inşallah her şey yolundadır

Perinka

Aktif Üye
merhaba, acil kafesinizi değiştirin derim. böyle paslı, boyalı kafesler kuşlar için çok tehlikeli. iyileşse bile tekrar edebilir. geçmiş olsun.

Üst Alt