• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! kuşum ölüyor yardım

mentquik

Paylaşımcı
Ablacığım bakteri varsa eşine de geçebilir, bu yüzden ayır demiştim😔 yoksa yanyana dursa sıkıntı olmazdı, gerçekten elimizden birşey gelse 😔🤲 herşeyi yapardık, bizlerinde gücü yetmiyor, bizlerde kayıplar veriyoruz çok zor Rabbim sabır versin inşallah 🤲🤲 tabiki aç kalmasını kimse istemez sen yinede cıvık şekilde mama yap gaga kenarından vermeye çalış
Tamam abla ben sormuştum veterinere bulaşmaz demişti.
Abla bir de takdir tabii ki Allahtan ama sen az çok tahmin edersin bilirsin, ne zamana kadar böyle gider bu hayvan.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamam abla ben sormuştum veterinere bulaşmaz demişti.
Abla bir de takdir tabii ki Allahtan ama sen az çok tahmin edersin bilirsin, ne zamana kadar böyle gider bu hayvan.
Seni üzmek istemiyorum 😔😔 iyileşebilirde Rabbim den sual olunmaz🤗🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Estağfurullah abla cidden tahminin varsa söyler misin bende biliyim, Inşallah iyileşir ama benim umudum kalmadı.
Bu gibi durumlarda hava kesesi patlaması boğazın zarar görmesi ve enfeksiyon ilerlemesine bağlı olarak,yem de yemediği zaman bağışıklık sistemi çökmeye başlar
Taktiri ilahi bilir🤲 susuz kalmasın lütfen 😔🤲
Hastalık hızlı ilerlerse bir kaç gün inan bilemiyorum
Yazarken bile ellerim titriyor 🤲

mentquik

Paylaşımcı
Bu gibi durumlarda hava kesesi patlaması boğazın zarar görmesi ve enfeksiyon ilerlemesine bağlı olarak,yem de yemediği zaman bağışıklık sistemi çökmeye başlar
Taktiri ilahi bilir🤲 susuz kalmasın lütfen 😔🤲
Hastalık hızlı ilerlerse bir kaç gün inan bilemiyorum
Yazarken bile ellerim titriyor 🤲
Abla hava kesesinde ben şişlik vs göremedim bu arada ama hayvan genel olarak şiş zaten. Nesi oldugundan tam emin olamasamda çok kötü olduğuna eminim. Inşallah iyileşir, ben onun için çabalıcam ama iyileşmezse erkenden ölmesi onun için kurtuluş olur abla. Su 2 damla yeterli mi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla hava kesesinde ben şişlik vs göremedim bu arada ama hayvan genel olarak şiş zaten. Nesi oldugundan tam emin olamasamda çok kötü olduğuna eminim. Inşallah iyileşir, ben onun için çabalıcam ama iyileşmezse erkenden ölmesi onun için kurtuluş olur abla. Su 2 damla yeterli mi
2 saat ara ile su verebilirsin içine mama da katabilirsin çok cıvık olsun boğazından aksın içeriye

mentquik

Paylaşımcı
2 saat ara ile su verebilirsin içine mama da katabilirsin çok cıvık olsun boğazından aksın içeriye
Abla bir de bunu sormak için çok erken ama bilmekte fayda var eninde sonunda vefat edecekler. Kuşlar öldüğünde yapmam gereken bisey var mı? Kartona koyup gömerim evimizin bahceşine ama onun disinda yapilmasi gereken bisey var mi islam dini ve saglik acisindan

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla bir de bunu sormak için çok erken ama bilmekte fayda var eninde sonunda vefat edecekler. Kuşlar öldüğünde yapmam gereken bisey var mı? Kartona koyup gömerim evimizin bahceşine ama onun disinda yapilmasi gereken bisey var mi islam dini ve saglik acisindan
Hayır ablacığım, gömme yeteri, onlar Rabbim in sessiz kulları toprakla buluşsun yeterli

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
öyle yaptım abla. Normalde bugun kuzenimin dogum gunu vardi oraya gidicektim ama bulutu birakmamak icin gitmedim. Kendi haline birakiyim gidiyim mi hangisi onun icin daha dogru onuda bilmiyorum napiyim sence
Git ablacığım bende birazdan çıkacağım 🤲

Üst Alt