• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum odadayken klima açılmış

crivelli

Paylaşımcı
Dışkısı normal gibi . Halsiz davranıyorsa kabarıksa üşütmüştür yavrucak. Klimadan direk etkilenirler. Yem yeme su içme durumu nasıl ve mumkunse kuşun videosunu gormek isteriz daha net yorum yapmak icin

Doctor

Yeni Üye
Dışkısı normal gibi . Halsiz davranıyorsa kabarıksa üşütmüştür yavrucak. Klimadan direk etkilenirler. Yem yeme su içme durumu nasıl ve mumkunse kuşun videosunu gormek isteriz daha net yorum yapmak icin
Yeni eve geldiğim için yemek yemesini kontrol edemedim videosunu da yüklüyorum atacağım. Ama arada hapşuruyor.

crivelli

Paylaşımcı
Yeni eve geldiğim için yemek yemesini kontrol edemedim videosunu da yüklüyorum atacağım. Ama arada hapşuruyor.
Suyunda vitamin varmi hizli atlatmasi acisindan ek vitamin sart uzman arkadaslar bilgi vericektir yem yiyor mu iyice bi gozlemleyin ve kabariklik durumu nasil

Doctor

Yeni Üye
Suyunda vitamin varmi hizli atlatmasi acisindan ek vitamin sart uzman arkadaslar bilgi vericektir yem yiyor mu iyice bi gozlemleyin ve kabariklik durumu nasil
Vitamin alacağım bazı durumlardan dolayı gecikti. Ama 2-3 damla limon suyu sıkıp suluğunda suyla beraber veriyorum.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Maşallah bir sorun görünmüyor. Ama siz her ihtimale karşı olması gerekeni yapın. Gervit ve entrobac temin edip düzenli kullanın.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kekik suyu yapın birde kekik spreyi önlem amaçlı verin. Üşütme olursa 3 4 güne ortaya çıkar

Dorukkhrmn

Yeni Üye
Benim kuşlarda salondayken klima açıyoruz
Klima havada kuşlarda havada ama sağ tarafta. Hiç hava vurmuyor sıkıntı çıkmadı şuana kadar

Zeyneppp

Aktif Üye
Bence bir sorun yoktur inşallahta olmaz bizde açıyoruz klima kuşu vurmayan yere alıyoruz bir sıkıntı olmadı çok şükür sizin de olmaz inşallah

Mert.

Eski Forumcu
Kontrol edin sık sık ve kabarma uyuma gibi belirte varsa yazarsınız buraya