• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum nefes nefese kalıyor

rabiakky

Yeni Üye
Merhaba. Muhabbet kuşumu 3 gün önce aldım. Kalabalık kuş ortamından geldi. İlk başlarda doğal olarak alışamadı ötmüyordu falan ama bugün ötmeye başladı güzel şekilde yemeye başladı ama kuşumda çözemediğim şeyler var. Azıcık uçuşunda bile(bizim 3 adım ötemizdeki yere) nefes nefese kalıyor. Kuyruğunda eğrilik var. Omzumda dururken birden titriyor (olduğu yerde zıplıyor). Yardımcı olursanız çok sevinirim video yüklemeye çalıştım ama başaramadım Watch unnamed | Streamable

Son düzenleme:

Zeus

Müdavim
Foruma hoş geldiniz 😊 anasayfada video yükleme adımlarını görebilirsiniz. Yüklerseniz ona göre bilgisi olanlar mutlaka yardımcı olacaktır.

rilish26

Müdavim
Video gelmiş bilenler daha iyi yorum yapıcaktır ama solunum problemimi gibi gözüküyor

Merhaba. Muhabbet kuşumu 3 gün önce aldım. Kalabalık kuş ortamından geldi. İlk başlarda doğal olarak alışamadı ötmüyordu falan ama bugün ötmeye başladı güzel şekilde yemeye başladı ama kuşumda çözemediğim şeyler var. Azıcık uçuşunda bile(bizim 3 adım ötemizdeki yere) nefes nefese kalıyor. Kuyruğunda eğrilik var. Omzumda dururken birden titriyor (olduğu yerde zıplıyor). Yardımcı olursanız çok sevinirim video yüklemeye çalıştım ama başaramadım Watch unnamed | Streamable
Merhaba kuşunuz abdominal solunum yapmaktadır. Yani enfeksiyon var ve ilerlemiş. En kısa zamanda Enroflaksasin etken maddeli antibiyotik ağzından verilecek şekilde 5 ile 7 gün arası kullanmanız gerekmektedir. Bulunduğunuz ilden Veteriner Kliniğine gidip bu ilaçtan alabilirsiniz. Yanında Sorbitol içerikli solunum rahatlatıcı mentol de alırsanız harika sonuç verir. Hemen toparlar. Çok iyileştirdik böyle hastaları . Geçmiş olsun:)