• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum nefes alırken zorlanıyor

İsmail.43

Aktif Üye
Gözlerini kısıyor ve hafif kabarma var kuşta bir kırılma var onu bir süre salmayin kafesinde kalsın probiyotik ve multivitamin temin ediniz 👍 zengin menü yem ekstra daldari ve aspur verin 2 gün probiyotik 1 gün multivitaminden sonra durumunu bize yazın ilerleme olmuşsa ilaç önerelim 👍
Teşekkür ederim darı ballı yem ve ekstra iki karışımlı yem kullanıyorum probiyotik olarak hangi marka almam lazım yoksa pedshoplarda satılanlardanmı alayım bilgi veririm size teşekkür ederim 😊

İsmail.43

Aktif Üye
Gözlerini kısıyor ve hafif kabarma var kuşta bir kırılma var onu bir süre salmayin kafesinde kalsın probiyotik ve multivitamin temin ediniz 👍 zengin menü yem ekstra daldari ve aspur verin 2 gün probiyotik 1 gün multivitaminden sonra durumunu bize yazın ilerleme olmuşsa ilaç önerelim 👍
Aspur ve probiyotiği hemen temin edeceğim teşekkür ederim kuşumun ölme riski olmaz dimi bu çıkardığı sesten kaynaklı

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Probiyotik olarak entrobac veya diazyme 256 temin edebilirsiniz.

İsmail.43

Aktif Üye
Hala devam ediyor sesi astım ilacı aldım fakat düzelme durumu çok gözükmüyor

Üst Alt