• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşum nefes alırken ses çıkarıyor

Qubish

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Nefes alırken ses çıkarma kuyruk sallama
Kuşum yaklaşık 1 aydır nefes alırken hatta uyumadığı süre boyunca sürekli ses çıkarıyor. Dişi, ara sıra kafes tabanında oturuyor, kafesin demirinde asılı duruyor, kuyruğunu sallıyor ağzını açıyor çok uzun uçamıyor düşüyor.Yanında erkek kuş yok. Geldiğinde beri hep hasta bir dönem sürekli kusuyordu iyileşti. Şimdi de böyle ses çıkarmaya başladı sebebi nedir. Videoyu sesli izleyiniz

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bu çocuğun ağrısı var yüksek ihtimalle ve durumu da iyi görünmüyor kafesiniz de kötü durumda altına beyaz peçete serip güncel 4 5 dışkı olunca resmini ve özellikle ses çıkardığı zamanın bir videosunu eklermisiniz. Video için Streamable.com a girip upload video yazan yerden videoyu yükleyin oluşan linki buraya mesaj bölümüne yapıştırın.

Son düzenleme:

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Video da yumurta yok gibi ama popoda şişlik veya sertlik var mı yok mu yanında olduğunuz için daha iyi bilirsiniz. Yada solunumdaki sıkıntı çok ileri seviyede. Yumurta yoksa kafes tabanına inmesi hayra alamet değil. Katılıyorum Tarık a kanatlı uzmandan destek almanız uygun olur.

Qubish

Yeni Üye
Şimdi baktım popsunda şişlik veya sertlik yok solunumla mı ilgilidir? İnternetten biraz araştırdım yumurta sıkışması belirtileri var ama popo sert veya şiş değil ne yapacağım bilmiyorum onu böyle görmek beni çok üzüyor

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Serdivan da Myd Veteriner kliniği var Mehmet hoca Sakarya da kuşlardan anlayan tek hekim bildiğim kadarıyla mutlaka kendisini arayın götürün bir görsün duruma göre farklı şehirde ki bir uzmana götürmeniz gerekebilir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Popoya dokununca yumurtayı hissedersiniz.kac gündür bu şekilde?1 aydır bu durumda ise yumurta sıkışması değildir hava keselerinden olabilir 👍 uzmanın görmesi iyi olur evde yapacağınız birşey yok yem yemiyorsa açlığını giderin ve en yakın zamanda hekime götürün şifalar diliyorum

Üst Alt