• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum nefes alırken ses çıkarıyor ve kuyruğu hareket ediyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
şimdi cıkarıyım besliyor ondan cıkaramıyorum talaşları hazırladım
ozaman anneyi zorla çıkarayım sonra ustune kıyafet koysam olurmu yuvanın oldugu yere çıkma yerine komple yuvayı alcam kıyafet koyacam olurmu öyle eldivenim yok evde felan poşetlede yapamam cok kayıyor
Anne kafese gider endişe etmeyin bebekleri alın güvenli bir yere hemen temizleyin ve geri takın
Yedek bir yuvalık alın yarın lazım olacak daha kolay olur temizlik

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
ozaman anneyi zorla çıkarayım sonra ustune kıyafet koysam olurmu yuvanın oldugu yere çıkma yerine komple yuvayı alcam kıyafet koyacam olurmu öyle eldivenim yok evde felan poşetlede yapamam cok kayıyor
Poşete gerek yok alın hemen

Arns

Aktif Üye
yoksa çıkmasınımı bekliyim 10 dk sonra çıakr kafese

Arns

Aktif Üye
2 gün ara ile temizleyin
Sabah Atemfrei katın suluğa max 8 saat kalsın ve taze su ile değiştirin
merhabalar yuvayı temizledim dun siz dediğiniz an direkt temizledim talaşlarını değiştirdim isterseniz fotoda atabilirim erkek olan muhabbet kuşum hala tık tık tık sesler çıkarıyor yemesi içmesi iyi dışkısıda normal hırıltı geliyor ocaliptus yaprağı serptim kafes altına ve atemfrei kattım sabah 8 saat sonra değiştidim yemlik ve suları yeniledim hala aynı yarın vetenirere göturucem vetenirlerde kuşlardan anlamıyor çoğu tavsiyelerinizi alabilirmiyim sizce kuşta sıkıntı nedir? yavrulara kusuyor dişiye kusuyor kusması ishalı yoktur yuvaya girip cıkıyor hangi ilacı alıp vermeliyim abi

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Solunum yollarında problem var enfeksiyon da olabilir, karaciğer büyümüş de olabilir röntgen çektirin mutlaka

Üst Alt