• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum nefes alıp verirken garip sesler çıkarıyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Annesine kullandığım antibiyotiği buna kullansam 2 yada 1 damla cunku annesine 6 damla falan dediler ona 4 damla kullandim cunku insanin ictigi ilaci nasil kaldiracak diye acidim biraz annesi duzeldi bunada 3 gun kullansam duzelirmi acaba annesine 5 gun falan kullandim 1 haftada olabilir cok hatirlamiyorum duzelmisti ic kanamasi vardi kaslarimi ne yirtilmisti yuvaliktan cikmiyor diskiyi tutuyordu yapincada kanli ve fazla ishal cikiyordu yine ayni durumu yasiyoruz onun icin yapcak bisey varmi peki kanamasi yok allaha sukur suanda yuvaligi cikarmam gerekiyor disariya cikip diskilamasi icin baska bi yontem varmidir acaba
Antibiyotiğin ismini biliyor musunuz

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Kuşların bulunduğu ortamın ısısı ve nemi hakkında bilginiz var mı? Çok kuru veya nemli ortamdada yavrularda bu gibi durumlar gözlemlenebilir, anne beslerken yem düşük bir ihtimalde olsa soluk borularına da kaçmış olabilir, enfeksiyon durumu da olabilir. Anaçlar hala besliyor ise sularına röhnfried atemfrei veya kanatlioil turbo ekleyiniz ve gözlemleyiniz.

Limonnn_37

Yeni Üye
Kuşların bulunduğu ortamın ısısı ve nemi hakkında bilginiz var mı? Çok kuru veya nemli ortamdada yavrularda bu gibi durumlar gözlemlenebilir, anne beslerken yem düşük bir ihtimalde olsa soluk borularına da kaçmış olabilir, enfeksiyon durumu da olabilir. Anaçlar hala besliyor ise sularına röhnfried atemfrei veya kanatlioil turbo ekleyiniz ve gözlemleyiniz.
Ayirmak zorunda kaldim dişi dişki yiyerek yavrulara kusuyor babada cok umursamiyor buyuk olani besliyor kucuk olani birakiyor ikisinide almak zorunda kaldim dişki yiyip kustugu icin

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Ayirmak zorunda kaldim dişi dişki yiyerek yavrulara kusuyor babada cok umursamiyor buyuk olani besliyor kucuk olani birakiyor ikisinide almak zorunda kaldim dişki yiyip kustugu icin
Dışkı sebebi ile bakteriyel enfeksiyon oluşmuş olabilir. Dikkatlice ve yavaşça el besleme yapmanız gerekmekte, el besleme mamasına koyulması gereken takviyelerin ölçüleri hakkında @Demet bükay ablam daha detaylı bilgi verebilir, ölçülerini tam hatırlayamadım.

Limonnn_37

Yeni Üye
Dışkı sebebi ile bakteriyel enfeksiyon oluşmuş olabilir. Dikkatlice ve yavaşça el besleme yapmanız gerekmekte, el besleme mamasına koyulması gereken takviyelerin ölçüleri hakkında @Demet bükay ablam daha detaylı bilgi verebilir, ölçülerini tam hatırlayamadım.
Tamamdir teşekkürler

Üst Alt