• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum nefes alamıyor

İsmail.43

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Astım
Daha önceden de kuşum astım hastası olmuştu iyileşmişti ama şu an hiç nefes alamıyor sürekli ağzı açık bir şekilde duruyor ne yapmam lazım vitaminle destek veriyorum ama kuşum daha kötü olmaya başladı zayıflamaya başladı birde sürekli kusuyor

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Öncelikle kanatlı uzmanına götürün durumu ciddi ihmale gelmez

İsmail.43

Aktif Üye
Öncelikle kanatlı uzmanına götürün durumu ciddi ihmale gelmez
Balkona çıkarınca rahatlıyor eve girince ses çıkarıyor taşınmıştık ondan kaynaklı olabilirmi iyileşmeşti çünkü yeni ev olunca strese girmiş olabilirmi ondan kaynaklı tekrar hastalanmış olabilirmi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kronik astım bağışıklık düşünce tekrar eder bunu anlayabilmek için röntgen çekilmesi lazım 👍 şuan yapmanız gereken eğer yem yemezse mecbur elle besleme yapmanız gerekir ve probiyotik destekleyiniz

İsmail.43

Aktif Üye
Kronik astım bağışıklık düşünce tekrar eder bunu anlayabilmek için röntgen çekilmesi lazım 👍 şuan yapmanız gereken eğer yem yemezse mecbur elle besleme yapmanız gerekir ve probiyotik destekleyiniz
Elle beslemeyi bırakmıştım tekrar başlıyayım ozaman inşallah iyi olur o öyle olunca tadı olmuyor evin ölecek diye üzüntümüz oluyor hep

İsmail.43

Aktif Üye
İnşallah vardırda kuşumu çok vakit kaybetmeden iyileşmesini sağlayalım inşallah geç kalmamışımdır kuşum iyi olur