• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum nefes alamıyor(lutfen yardim edin)

Ademmm

Yeni Üye
Abi kuşum ciğerine ilaç kaçmış olabilir mi

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Abi herhangi bir veteriner kliniğinigine gitsem olurmu
Şimdi internetten baktım Nekovet ve konya pet kliniğinde egzotik hayvanlara bakıyolar hiç yoktan iyidir bi gösterin bence ama götürmeden önce yinede bi sorun

Ademmm

Yeni Üye
Şimdi internetten baktım Nekovet ve konya pet kliniğinde egzotik hayvanlara bakıyolar hiç yoktan iyidir bi gösterin bence ama götürmeden önce yinede bi sorun
Efendim kuşa zararsiz ne versek
agrisi az da olsa diner

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Efendim kuşa zararsiz ne versek
agrisi az da olsa diner
valla konu beni aşar ne desem yanlış olur şehmus abi görünce cevap veriri.Ama vakit kaybetmeden yarın ilk işiniz veterinere götürmek olsun ve bi petshoptan elle besleme aparatı temin edin evde şırınga varsa yumurta sarısı mısır ununu karışıtırıp birazda üstüne ılık su ekleyip bulamaç haline getirin kuşu besleyin

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
yem yiyor mu peki

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Evet yiyor ama fazla degil
dediğim gibi elle besleme yapmanız gerekiyor vakit kaybetmeden yarın veterinere götürün.Elle besleme aparatı temin etmeniz gerekiyor en kötü kaşıkla veya bi şırınga yardımıyla dediğimi yapmaya çalışın kuş direnç kazansın

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kardeşim bu kuşun ciddi anlamda ağrısı var ciğerler su toplamış böbrek ağrısı da olabilir nerede ikamet ediyorsun kanatlı uzmanı önerelim 👍 durumu iyi değil
Değerli hocamız konuyu açıklamış... Lütfen bir kuştan anlayan veterinere git... Profesyonel yardım şart...

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Evet yiyor ama fazla degil
Kaşıkla mamayı yavaş yavaş yedirin veterinere götürünce röntgen isteyin ciğerlerdeki durumu görmek için. Veteriner ilaç verirse kesinlikle adını sorup buraya atın

Ademmm

Yeni Üye
Değerli hocamız konuyu açıklamış... Lütfen bir kuştan anlayan veterinere git... Profesyonel yardım şart...
Goturdugum veterinler ilaclari siringaya hazirladi ceyrana kapilmislar dedi tam 1 hafta once ilaclari icirmeye basladiktan 3 gun sonra bu hale düştü

Ademmm

Yeni Üye
Kaşıkla mamayı yavaş yavaş yedirin veterinere götürünce röntgen isteyin ciğerlerdeki durumu görmek için. Veteriner ilaç verirse kesinlikle adını sorup buraya atın
Mamayi evde yapsam olurmu (yumurta sarisi..misir unu.. ılık su) olurmu çay kasigiyla yedirsem

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Goturdugum veterinler ilaclari siringaya hazirladi ceyrana kapilmislar dedi tam 1 hafta once ilaclari icirmeye basladiktan 3 gun sonra bu hale düştü
O ilacın ismini öğrenmeniz gerekiyor telefon numarası varsa arayıp sorun imkanınız varsa başka veterinere götürün röntgen çektirin

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Mamayi evde yapsam olurmu (yumurta sarisi..misir unu.. ılık su) olurmu çay kasigiyla yedirsem
Olur muhallebi kıvamına getirip ılıyınca yedirin ama dikkatli olun az az verin. Verdiği ilaç kuşun hastalığına hafif gelmiş olabilir. Bana da vermişti bir ilaç linco spectin di şeffaf renkli bir ilaç eğer onu tekrar verirse almayın daha iyi solunum ilaçları var.

Ademmm

Yeni Üye
Olur muhallebi kıvamına getirip ılıyınca yedirin ama dikkatli olun az az verin. Verdiği ilaç kuşun hastalığına hafif gelmiş olabilir. Bana da vermişti bir ilaç linco spectin di şeffaf renkli bir ilaç eğer onu tekrar verirse almayın daha iyi solunum ilaçları var.
İlaclari diğer evde kaldi yarin ilaçlari getirince foto atarım

Mert.

Eski Forumcu
Geçmiş olsun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abi bana ilaclarin isimlerini atabilirmisin
İlaçlardan önce bağışıklık kazanması lazım ve bronşları alınmalı müdahale gerekir 👍 kuşun beslenmesi şart @Lavida kardeşimin yolladığı veterinerlere internet üzerinden numarasını bularak Kanatlıdan anlıyor mu diye sor kuşun durumunu anlat aynen şöyle söyle ciğerleri dolmuş nefes zor alıp veriyor ve ağrısı var yemde yemiyor..

Ademmm

Yeni Üye
İlaçlardan önce bağışıklık kazanması lazım ve bronşları alınmalı müdahale gerekir 👍 kuşun beslenmesi şart @Lavida kardeşimin yolladığı veterinerlere internet üzerinden numarasını bularak Kanatlıdan anlıyor mu diye sor kuşun durumunu anlat aynen şöyle söyle ciğerleri dolmuş nefes zor alıp veriyor ve ağrısı var yemde yemiyor..
Abi aradım sordum ama sadece egzotik hayvanları tedavi edebiliyorlarmiş

Üst Alt