• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme Kuşum neden kilo almıyor

glnz0770

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
zayıflık
Hastalık Belirti Tarihi
1 Mar 2025
Kullanılan İlaç
Vitamin
Cennet papağanım var, ilk sahibi hasta olduğu için kuşum çoğu zaman tek ve günlerce aç kalmış. Vefat ettiğinde ben sahiplendim 9 aydır ben bakıyorum her gün yemini,suyunu hafta içerisinde çeşitli sebze,meyve ve mama veriyorum ayrıca düzenli vitamin kullanıyorum. Kuşum çok hareketli neredeyse hiç durmuyor. Ne yaparsam yapayım sağlıklı bir kilosu yok. Kemikleri çok belli. Neşesi yerinde. Kuşum 45 gram.Uçuyor bir problem yok sadece çok zayıf. İlk geldiğinde dışkısı hep suluydu, şimdi ise gayet düzgün. Daha farklı ne kullanabilirim ? Yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Cennet papağanım var, ilk sahibi hasta olduğu için kuşum çoğu zaman tek ve günlerce aç kalmış. Vefat ettiğinde ben sahiplendim 9 aydır ben bakıyorum her gün yemini,suyunu hafta içerisinde çeşitli sebze,meyve ve mama veriyorum ayrıca düzenli vitamin kullanıyorum. Kuşum çok hareketli neredeyse hiç durmuyor. Ne yaparsam yapayım sağlıklı bir kilosu yok. Kemikleri çok belli. Neşesi yerinde. Kuşum 45 gram.Uçuyor bir problem yok sadece çok zayıf. İlk geldiğinde dışkısı hep suluydu, şimdi ise gayet düzgün. Daha farklı ne kullanabilirim ? Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba maşallah SüphanAllah çok güzel bir cennet papağanı 😊🤲
Kilosu çok yerinde 👍aktif uçan kuşlar kilo almaz fit olur bu minik melekte fit duruyor
Ekstra kırmızı Kapia biber, brokoli, karnabahar,maydanoz sapı, yeşil biber çok severler
Çiğ badem çiğ fındık, çiğ fıstık ve ceviz verin
Çedene, yulaf, çekirdek, kızıl daldarı, ak daldarı severler
Tavsiye ederim
Emeğinize yüreğinize sağlık Rabbim razı olsun sizden 😊🤲

glnz0770

Yeni Üye
Merhaba maşallah SüphanAllah çok güzel bir cennet papağanı 😊🤲
Kilosu çok yerinde 👍aktif uçan kuşlar kilo almaz fit olur bu minik melekte fit duruyor
Ekstra kırmızı Kapia biber, brokoli, karnabahar,maydanoz sapı, yeşil biber çok severler
Çiğ badem çiğ fındık, çiğ fıstık ve ceviz verin
Çedene, yulaf, çekirdek, kızıl daldarı, ak daldarı severler
Tavsiye ederim
Emeğinize yüreğinize sağlık Rabbim razı olsun sizden 😊🤲
Çok teşekkür ederim ☺ sizden de Allah razı olsun. Bu yiyeceklerden de verdiğim olmuştu özellikle daldarı,fıstık, brokoli, çekirdek vermiştim ve daha da sevdiği yiyeceklerden vereceğim. İlginiz için çok teşekkür 😍 o zayıf olunca her elime alınca çok korkuyordum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim ☺ sizden de Allah razı olsun. Bu yiyeceklerden de verdiğim olmuştu özellikle daldarı,fıstık, brokoli, çekirdek vermiştim ve daha da sevdiği yiyeceklerden vereceğim. İlginiz için çok teşekkür 😍 o zayıf olunca her elime alınca çok korkuyordum.
Endişe etmeyin lütfen, sağlıklı bir ömür dilerim 🥰🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu kızımız kızgınlık döneminde 😊🤲cere katmanlaşmış mantar değil çok güzel bir hanımefendi 😊tatlı badem yağı sürebilirsiniz günde 2 defa sürün masaj yapın ceresine, kızgınlık azaldıkça ve yumuşadıkça gider

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Burun deliğini kopmuş tüy kökü ile dairesel hareketlerle genişletir rahat nefes alsın
Fazla bastırmayın

glnz0770

Yeni Üye
Bu kızımız kızgınlık döneminde 😊🤲cere katmanlaşmış mantar değil çok güzel bir hanımefendi 😊tatlı badem yağı sürebilirsiniz günde 2 defa sürün masaj yapın ceresine, kızgınlık azaldıkça ve yumuşadıkça gider
Çok teşekkür ederizzz🌸
Uzun zamandır kabarıyor bu durumdan kaynaklı o zaman yemesinde bir problem yok çünkü

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu bir hastalık değil hormon yapısı ile alakalı,tatlı badem yağı sürebilirsiniz ve kopmuş tüy kökü ile burun deliğini açın, tünek üzerinde kısa bir video paylaşır mısınız lütfen gebe de olabilir

Üst Alt