• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum neden böyle yapıyor 😱😱

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Ekran fotoğrafı aldım telefon numarasını bulamadım ama belki işine yarar

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Hayvan hastanesi da varmış orda Bağlar Diyarbakır yazıyor adreste ama yorumlara baktım hepsi kötü yorumlar yazmış bu dediğim yerde sağlam klinikmis gidenler memnunmuş yani kanatlı uzman da var en azından şansını dene

FatihB.

Tutkulu
Hayvan hastanesi da varmış orda Bağlar Diyarbakır yazıyor adreste ama yorumlara baktım hepsi kötü yorumlar yazmış bu dediğim yerde sağlam klinikmis gidenler memnunmuş yani kanatlı uzman da var en azından şansını dene
Ben kuşun durumuna göre bakacam şuan havada soğuk pek dışarı falanda çıkarmak istemiyorum onu

FatihB.

Tutkulu
Aynen öyle yap durumunu gözlemle eğer durumu kötüye gidiyorsa zaten goturmenden başka çare kalmıyor
Ben durumunun o kadar kötü olduğunu düşmüyorum zaten herşeyi yerinde sadece şapırdatma hareketi yapıyor yoksa durumu gayet iyi bu aralar da 2 tüyünden dolayı biraz daha sakin ama sıkıntı yok

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Özellikle kursak kontrolu yap mutlaka belki yem yiyordur senin gözünün önünde ama çıkarırsa kusarsa belki fark edemeyebilirsin

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Ben durumunun o kadar kötü olduğunu düşmüyorum zaten herşeyi yerinde sadece şapırdatma hareketi yapıyor yoksa durumu gayet iyi bu aralar da 2 tüyünden dolayı biraz daha sakin ama sıkıntı yok
İnşallah tüyden dolayı böyledir de ben kendim kuruntu yapmaya çalışmısımdir 🙏

FatihB.

Tutkulu
Yeni kuştan yada yeni yemden kaynaklı sindirim sorunu yaşadığını düşünüyorum. Yeni kuşu karantinaya ayırıp 3 gün probiyotik verip dışkı takibini yapalım. Probiyotiği hergün tazeleyerek verelim. Her iki kuş içinde uygulayalım
abi bende Diazyme 256 var tam Suluğa ne kadar koyayım?

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Çeyrek suluga 1 mercimek tanesi kadar yeterli, fazlası ishal yapabilir yine, yarın suluguna koyduğunda diğer gün koyma haftada 1 yada 2 defa kullanman yeterli

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Ama bu kullanacağın üst üste kullanılmaz diye biliyorum ustalar daha iyi bilir tabiki

Üst Alt