• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum neden böyle yapıyor 😱😱

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Peki hiç hapşırma, yada dışkısında bir probleme rastladiniz mi ?

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Yani nefes alış verişlerinde bir problem de varsa solunum yolunda bir sıkıntısı olabilir yani bunu şuan daha ilk defa mi yaptı yoksa bı kaç gündür de böyle bir şey gozlemlediniz mi bu da önemli açıkçası bı kaç gündür sürekli böyle yapıyorsa geçici bir süreliğine kafesi ayırın derim

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Böyle bir durum bende olmuştu ama ben yemi değişikligi yaptığımda oldu, sonra eski yemini tekrar aldım birdaha da olmadı ama dışkı da önemli ishal ise eğer kafesi ayırın ki diğer kuş ta hastalanmasin

FatihB.

Tutkulu
Böyle bir durum bende olmuştu ama ben yemi değişikligi yaptığımda oldu, sonra eski yemini tekrar aldım birdaha da olmadı ama dışkı da önemli ishal ise eğer kafesi ayırın ki diğer kuş ta hastalanmasin
Bende yemi değiştirdikten sonra oldu bu 😳 onun yemi kalmamıştı farklı bir yem aldım bugun önceki yemi ile şimdiki yemini karıştırdım bide öyle vereyim yarın düzelir inş 🤲🏻

FatihB.

Tutkulu
Yani nefes alış verişlerinde bir problem de varsa solunum yolunda bir sıkıntısı olabilir yani bunu şuan daha ilk defa mi yaptı yoksa bı kaç gündür de böyle bir şey gozlemlediniz mi bu da önemli açıkçası bı kaç gündür sürekli böyle yapıyorsa geçici bir süreliğine kafesi ayırın derim
nefes alışverişinde sıkıntı yok kum kalamar mineral blok falan da yiyio

FatihB.

Tutkulu
Yemden de olabilir belkide
dışkısının böyle olması yeni dişi kuş getirdim onun yanına koydum ya belki ondan böyle olmuş olabilr. Çünkü dişi kuş daha kutudayken gördüm yeşil dışkı yaptı. Bide yeşil kuşu götürdüm diyede olabilr mi acaba

Üst Alt