Chaerrie Paylaşımcı Katılım 22 Kas 2023 Mesajlar 204 Tepkime puanı 70 Puanları 28 28 Ocak 2024 #1 Kuşum el çaldığımızda kanatlarını açıyor,ama uçmuyor.Elime aldığımda da böyle oldu.Ben korktuğundan dolayı böyle yaptığını düşünüyorum.Kardeşim yapıyor,ben yapmamasını söyledim,ama hala yapıyor.
Kuşum el çaldığımızda kanatlarını açıyor,ama uçmuyor.Elime aldığımda da böyle oldu.Ben korktuğundan dolayı böyle yaptığını düşünüyorum.Kardeşim yapıyor,ben yapmamasını söyledim,ama hala yapıyor.
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,110 Tepkime puanı 7,705 Puanları 113 28 Ocak 2024 #2 Ani ses ve harekette irkiliyor doğal olarak. Yapmamalısınız. Korkutup Güvenini zedelerseniz toparlamanız zor olur.
Ani ses ve harekette irkiliyor doğal olarak. Yapmamalısınız. Korkutup Güvenini zedelerseniz toparlamanız zor olur.
Chaerrie Paylaşımcı Katılım 22 Kas 2023 Mesajlar 204 Tepkime puanı 70 Puanları 28 28 Ocak 2024 #3 Semiha S.' Alıntı: Ani ses ve harekette irkiliyor doğal olarak. Yapmamalısınız. Korkutup Güvenini zedelerseniz toparlamanız zor olur. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Semiha S.' Alıntı: Ani ses ve harekette irkiliyor doğal olarak. Yapmamalısınız. Korkutup Güvenini zedelerseniz toparlamanız zor olur. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler