• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum neden böyle yapıyor

Şampiyon61

Yeni Üye
Merhabalar diğer hesabın şifresini unuttuğum için buradan yazıyorum. Kuşu veterinere getirdik ve kuruma hastalığı olduğunu söyledi. Ayağı için ise bir yere vurduğunu ve zedelendiğini söyledi. Ayağını yememesi için boyunluk taktı ama kuş çok korktuğundan biz çıkarılmasını istedik. Veterinerde kuş yalnız kaldığında takmamızı istedi.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Veteriner neye göre kuruma dedi peki. Birde herhangi bir ilaç verdi mi. Ona göre hocalarımız yorumlasın. Ayrıca tekrardan bir video görebilir miyiz. Çok geçmiş olsun 🙏🏻

Şampiyon61

Yeni Üye
Yem kusuyordu ondan dolayı olabilir. Birde göğsündeki kemik sivrileşmiş. İlaç verdi ama bir taneyi şırıngaya koydu diğerini eczaneden almamızı istedi. İkisininden 2 3 damla suyuna katıp 10 gün kullanmamızı önerdi.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhabalar diğer hesabın şifresini unuttuğum için buradan yazıyorum. Kuşu veterinere getirdik ve kuruma hastalığı olduğunu söyledi. Ayağı için ise bir yere vurduğunu ve zedelendiğini söyledi. Ayağını yememesi için boyunluk taktı ama kuş çok korktuğundan biz çıkarılmasını istedik. Veterinerde kuş yalnız kaldığında takmamızı istedi.
Diğer hesabınızı kapatıyoruz o zaman 👍
Kuruma varsa kursaktan besleme yapınız günde iki kez 3 ml kadar besleyin zeolitli olursa daha iyi olur

Şampiyon61

Yeni Üye
Eczaneden alacağımız ilacın ismi triflucan. Diğerinde isim yazmıyor.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Eczaneden alacağımız ilacın ismi triflucan. Diğerinde isim yazmıyor.
Bu ilaci nasil ve ne olcude kullanmaniz gerektiğini de soyledi mi veteriner? Ilaci kullanmadan once beslemeyi ihmal etmeyin yoksa bir ise yaramaz. O boyunluk da cok rahatsiz etmis... ayağı icin birsey kullanıyor musunuz?

Şampiyon61

Yeni Üye
Bu ilaci nasil ve ne olcude kullanmaniz gerektiğini de soyledi mi veteriner? Ilaci kullanmadan once beslemeyi ihmal etmeyin yoksa bir ise yaramaz. O boyunluk da cok rahatsiz etmis... ayağı icin birsey kullanıyor musunuz?
Ayağı için bir şey vermedi. Boyunlukla da çok rahatsız. İlaç için suyun 2 3 damla koyun dedi.

MrHagii

Yeni Üye
aynı problemler benim muhabbet kuşumdada var çok kuş baktım ilk defa bu kuşta gördüm dışkısında bir şey yok kursak mantarından şüphelendim onun için ilaç başladım ama hiçbir şekilde bu ayağını ağzına sokup kendini kusturmasının önünü alamadım. Piskolojik bir rahatsızlık oldugunu düşünmeye başladım bilgisi olan varsa yardım edebilirse sevinirim gerçekten

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
aynı problemler benim muhabbet kuşumdada var çok kuş baktım ilk defa bu kuşta gördüm dışkısında bir şey yok kursak mantarından şüphelendim onun için ilaç başladım ama hiçbir şekilde bu ayağını ağzına sokup kendini kusturmasının önünü alamadım. Piskolojik bir rahatsızlık oldugunu düşünmeye başladım bilgisi olan varsa yardım edebilirse sevinirim gerçekten
eski konularda yazmamalıyız konu açıp sorularınızı sorarsanız hocalarımız size en iyi şekilde yardımcı olacaktır

Üst Alt