• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TahminEt kuşum neden bağırıyor

queencat

Aktif Üye
Merhabalar 2 buçuk yaşındaki dişi kuşum kafes açıkken veya kapalıykende bazen güzel ötüyor ama hep böyle çıldırıyor dokunmadığım halde taze dışkısınıda ekledim takılmıyordum böyle bağırmasına ama internette böyle bağırması stresli olduğunu söyleyen bir kaç video gördüm sebebi ne olabilir

Ekli dosyalar

Tevfik

Aktif Üye
Stresli olabilme ihtimalide var, kızgınlığa girmiş olabilme ihtimalide. Daha önce hiç böyle bir ötüş sergiliyormuydu?

queencat

Aktif Üye
Stresli olabilme ihtimalide var, kızgınlığa girmiş olabilme ihtimalide. Daha önce hiç böyle bir ötüş sergiliyormuydu?
evet hep böyle yapıyor yem su uçmak bunları yaparken asla rahatsız etmiyorum neden stres yapmış olabilir bilmiyorum

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Benim kuşlarım ekstra ilgi istediğinde de bu şekilde ötüyor,oyuncaklarıyla oynarlarken oyuncak kayarsa bile sinirlenebiliyorlar bana çok sıkıntılı bir davranış gelmedi🤔

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar 2 buçuk yaşındaki dişi kuşum kafes açıkken veya kapalıykende bazen güzel ötüyor ama hep böyle çıldırıyor dokunmadığım halde taze dışkısınıda ekledim takılmıyordum böyle bağırmasına ama internette böyle bağırması stresli olduğunu söyleyen bir kaç video gördüm sebebi ne olabilir
Merhabalar, dışkıları gayet sağlıklı ve ötüşündede problem yok kur yaparken, bir sese tepki verirkende bu ötüşü yapabiliyorlar.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, kızdıklarında böyle sert ses çıkarırlar, dişi kuş varsa kıskanıyor büyük ihtimalle
Uzak durun lütfen

queencat

Aktif Üye
Merhaba, kızdıklarında böyle sert ses çıkarırlar, dişi kuş varsa kıskanıyor büyük ihtimalle
Uzak durun lütfen
Merhaba 5 yaşında diğer dişi kuşum var arada bölme var ama kafesi açtığımda yan yana gelmeyi seviyorlar birlikte uçmayı da . hiç kavga ettiklerini görmedim bazen kafes kapalıyken gaga dalaşı yapıyorlar ama arada bölme olduğu için birbirlerine zarar veremiyorlar kafesi açtığım an ikisi aynı dala konuyorlar. yan yana ilk getirdiğimde çok korkmuştum büyük tepkiler vericekler diye ikiside ayri zamanlarda geldi bilerek almadık büyük olan aşırı uyumlu bir kuş olduğu için ilk gün yem verdiler birbirlerine bölme takma sebebim aynı yerden yemek yemek istedikleri içindi kafes dizaynı aynı dalları yemleri mineralleri sulukları aynı şekilde takılı bölmenin bi tarafıyla diğer tarafı eşit şekilde konumlandırdım uzak durun derken kafesleri mi ayırayım tam anlayamadım teşekkür ederim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba 5 yaşında diğer dişi kuşum var arada bölme var ama kafesi açtığımda yan yana gelmeyi seviyorlar birlikte uçmayı da . hiç kavga ettiklerini görmedim bazen kafes kapalıyken gaga dalaşı yapıyorlar ama arada bölme olduğu için birbirlerine zarar veremiyorlar kafesi açtığım an ikisi aynı dala konuyorlar. yan yana ilk getirdiğimde çok korkmuştum büyük tepkiler vericekler diye ikiside ayri zamanlarda geldi bilerek almadık büyük olan aşırı uyumlu bir kuş olduğu için ilk gün yem verdiler birbirlerine bölme takma sebebim aynı yerden yemek yemek istedikleri içindi kafes dizaynı aynı dalları yemleri mineralleri sulukları aynı şekilde takılı bölmenin bi tarafıyla diğer tarafı eşit şekilde konumlandırdım uzak durun derken kafesleri mi ayırayım tam anlayamadım teşekkür ederim
Tekrar merhaba 2 dişi kuşunuz var 😊bunların eşleri yok mu?
Kızgınlık döneminde agresif olabilirler hatta çok gürültü yaparlar
Uzak durun derken: çift olduklarını düşündüm ve bu yüzden kafesten uzak durun stres sinir yapmasın demek istedim 😊

queencat

Aktif Üye
Tekrar merhaba 2 dişi kuşunuz var 😊bunların eşleri yok mu?
Kızgınlık döneminde agresif olabilirler hatta çok gürültü yaparlar
Uzak durun derken: çift olduklarını düşündüm ve bu yüzden kafesten uzak durun stres sinir yapmasın demek istedim 😊
Eşleri yok aslında kuşum öldükten sonra kuş beslemek istememiştim :( Allah bana iki tane birden nasip etti kendileri geldi 🙏🏻

Üst Alt