• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusum ne yapiyor.

EnesGenç

Eski Forumcu
Merhabalar. Rahqtsiz ediyorum kusura bakmayın. Kusumda bu kursak mantarindan sonra başlayan bir rahatsızlığı var. Nedir bilmiyorum. Böyle birden kanatları ni titretiyor koşuyor. Sanki krize girmis gibi yapıyor. Niçin olur? ( bunu nadiren yapıyor. Video ya çekemiyorum)

EnesGenç

Eski Forumcu
Ve şimdide kusma hareketi yapıyor. Ağzından bisi çıkmıyor. Agzini şapırdatarak yutuyor

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Kursak mantarından sonra derken daha önce ne oldu hakim değilim fakat kusma hareketleri varsa iyileşmemiş olabilir. Bu şekilde zor video ve resim çekmeye çalışın.

EnesGenç

Eski Forumcu
Kursak mantarından sonra derken daha önce ne oldu hakim değilim fakat kusma hareketleri varsa iyileşmemiş olabilir. Bu şekilde zor video ve resim çekmeye çalışın.
Abi seni gördüğüme mutlu oldum. Sehmus abi ile Tuğrul abi kursak mantari olabildiğini fungi mix vermemizi gerektiğini söyledi bizde yaptik . Geçmişti. 2 hafta oldu sanırım ilac

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Abi seni gördüğüme mutlu oldum. Sehmus abi ile Tuğrul abi kursak mantari olabildiğini fungi mix vermemizi gerektiğini söyledi bizde yaptik . Geçmişti. 2 hafta oldu sanırım ilac
Kusma gibi kursak problemleri olduğu zaman ilk akla gelenlerden biridir zaten fungi mix. Anladığım kadarı ile kanatlı veteriner hekimlerine ulaşımın yok. Belirttiğin hareketleri imkanın olunca kuşun dışkı resmi ve kuşun kusma anının videosunu paylaşırsan daha iyi olur.

EnesGenç

Eski Forumcu
Kusma gibi kursak problemleri olduğu zaman ilk akla gelenlerden biridir zaten fungi mix. Anladığım kadarı ile kanatlı veteriner hekimlerine ulaşımın yok. Belirttiğin hareketleri imkanın olunca kuşun dışkı resmi ve kuşun kusma anının videosunu paylaşırsan daha iyi olur.
Buradaki veterienrler işten anlamiyir.abim olmazsa yarın üniversitedeki veteriner fakültesine sorsun .. @m-b-g-n-c size duski resimleri ni atacaktır. Abim olur kendisi kuş onun yanında.

Üst Alt