• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum kusuyor

berkg

Yeni Üye
Arkadaşlar 2-3 aylık dişi muhabbet kuşumun hali yerinde oyuncu ama az önce kafese koyunca kusmaya başladı ve fark ettim ki hafif ishal başlangıcı var yeni olmaya başlamış biraz da halsiz yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar 2-3 aylık dişi muhabbet kuşumun hali yerinde oyuncu ama az önce kafese koyunca kusmaya başladı ve fark ettim ki hafif ishal başlangıcı var yeni olmaya başlamış biraz da halsiz yardımcı olur musunuz
Merhaba geçmiş olsun
İdrar renklenmiş, entrobac probiyotik verin 3 gün üst üste
Zeolit tozu varsa yemine sebzesine mercimek tanesi kadar günde 1 defa serpin yesin
En az 10 gün😊🤲

berkg

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun
İdrar renklenmiş, entrobac probiyotik verin 3 gün üst üste
Zeolit tozu varsa yemine sebzesine mercimek tanesi kadar günde 1 defa serpin yesin
En az 10 gün😊🤲
Zeolit elimde yok nereden bulabilirim ya da alternatif var mı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Zeolit elimde yok nereden bulabilirim ya da alternatif var mı
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
Zeolit tozu bağışıklık sistemini güçlendirir, bakteri oluşumunu engeller detoks görevi yapar, bağırsak florasını düzenler vs vs
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Zeolit tozu kuşlar için olmalı

Röhnfried ürünleri İnternet üzerinden yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Zeolit birtek mamaist.com da var
İshal için prinç kaynatın az bir miktar
Suyunu suluğa doldurun, taneleri yesin bağırsak florasını düzenler
Yulaf içi alın petshoptan doğal probiyotiktir

Ekli dosyalar

berkg

Yeni Üye
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
Zeolit tozu bağışıklık sistemini güçlendirir, bakteri oluşumunu engeller detoks görevi yapar, bağırsak florasını düzenler vs vs
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Zeolit tozu kuşlar için olmalı

Röhnfried ürünleri İnternet üzerinden yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Zeolit birtek mamaist.com da var
İshal için prinç kaynatın az bir miktar
Suyunu suluğa doldurun, taneleri yesin bağırsak florasını düzenler
Yulaf içi alın petshoptan doğal probiyotiktir
Çok teşekkürler şu hastalığı bir atlatalım erken gördüm iyiki çünkü bugün sabah yoktu böyle bir şey akşam fark ettim ishalini kafesten aldım kuşu oyun oynadık baya koydum kafese kusmaya başladı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkürler şu hastalığı bir atlatalım erken gördüm iyiki çünkü bugün sabah yoktu böyle bir şey akşam fark ettim ishalini kafesten aldım kuşu oyun oynadık baya koydum kafese kusmaya başladı
Farklı bir şey yedimi? Dokunmuş olabilir, yemini darıyı kontrol edin nem bayatlama varmı

berkg

Yeni Üye
Farklı bir şey yedimi? Dokunmuş olabilir, yemini darıyı kontrol edin nem bayatlama varmı
Farklı bir şey yemedi eve gidince yemini alıcam daldarı yediricem aspur vericem dün sigara dumanı olan odada durdu biraz ondan olabilir diye düşündüm ama ishali de olduğu için bu ihtimal düştü ve daha önceden de yaşamamıştık böyle bir durum ama biliyorum sigara dumanının zararlı olduğunu zaten normalde o odada kalmıyor kısa süre durdu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Farklı bir şey yemedi eve gidince yemini alıcam daldarı yediricem aspur vericem dün sigara dumanı olan odada durdu biraz ondan olabilir diye düşündüm ama ishali de olduğu için bu ihtimal düştü ve daha önceden de yaşamamıştık böyle bir durum ama biliyorum sigara dumanının zararlı olduğunu zaten normalde o odada kalmıyor kısa süre durdu
Merhaba, dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen, streamable.com üzerinden kısa bir video da paylaşın lütfen görelim bakalım