• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KUŞUM KUSUYOR

diatanna

Yeni Üye
kuşum 6 yaşında erkek tüy dökme döneminde son 2-3 aydır arada ishal olup halsizleşiyordu genelde tüy dökerken oluyordu ama probiyotik takviyesi yapıyorum toz olarak 1-2 güne düzeliyordu. kuşum yine tüy aşırı döktüğü için 2 gün önce veteriner önerisiyle aldığım bir vitaminden bir damla verdim çok koyu görünüyordu. çünkü uzun kanat tüyü koptu onun çıkması için. onu içtiği günden beri yine şişinip duruyor halsiz yumurta sarısı yaptım verdim az yedi çok az yem yiyor ve ara ara kusuyor. vitamin yüzünden olduğunu düşünüyorum çünkü kuşum ondan önce iyiydi. dışkısı da sıvı. iyi gelecek ne yapabilirim? veteriner antibiyotik verip yolluyor olmazsa yarın tekrar götüreceğim.

mortsvivants

Eski Forumcu
Kuşunuzu görelim, streamable.com üzerinden videosunu paylaşın. Beyaz peçete üzerinde güncel dışkılarını da ekleyiniz.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Enfeksiyon var minikte hangi vitamini verdi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
fornimal multivitamin aminoasit vermişti probiyotik olarak da florwel kullanıyoruz
Forminal biraz fazla etkili bir üründür, size gervit w öneririm, probiyotik olarak entrobac, b vitamini de bt amin forte 🙏🌸 Ama iyi bir kanatlı uzmanı görsün miniği nerede ikamet ediyorsunuz

diatanna

Yeni Üye
Mamaist whatsapp hattından alabilirsiniz
Bu veterinerle bir görüşün 🌸
anladım çok teşekkür ederim, peki evden verebileceğim önerebileceğiniz bir şey var mı azıcık yem yiyip öğürüyor yumurta biraz yedi şu an uyuyor ama aç olduğunu biliyorum açlıktan ölecek diye de çok korkuyorum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
anladım çok teşekkür ederim, peki evden verebileceğim önerebileceğiniz bir şey var mı azıcık yem yiyip öğürüyor yumurta biraz yedi şu an uyuyor ama aç olduğunu biliyorum açlıktan ölecek diye de çok korkuyorum
Yumurta sarısını öneririm, daldarı varsa verebilirsiniz

Üst Alt