• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kusuyor

nazlicankusan

Paylaşımcı
Enfeksiyon var maalesef. Ama önemli olan aç kalmaması şu an 🙏
Koyu renkte olmasının sebebi enfeksiyon mu iç parazit yani değil mi? Yumurta sarısını sulandırıp zencefil de ekleyip yedirmeye çalıştım zorla iki kere falan az da olsa yedi yeterli mi sizce şu an için

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İlerleyen günler için elle besleme maması temin edin mutlaka, zeolit tozunu günde bir kez verirsiniz hem de yemediği için elle beslemeniz lazım 🙏

dilara patat

Yeni Üye
Benim de sultan papağanım var 5 gündür bizde aynı problemleri yaşıyoruz hayvan sürekli kusuyor ishal aynı attığınız fotolardaki gibi dışkılıyor.Veterinere gittik bağırsak epitellerinde soyulma dedi antibiyotik verdi o da hayvana daha ağır geldi halsiz yatıyor.Pet shopa sorduk o da farklı bir şey söyledi.Dilinde de beyazlık vardı en son kanatlı uzmanı bulup ona sorduk hayvanda mantar varmış.Sizinkinde de büyük ihtimal mantar var şu an kuşunuzun durumu nasıl

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Benim de sultan papağanım var 5 gündür bizde aynı problemleri yaşıyoruz hayvan sürekli kusuyor ishal aynı attığınız fotolardaki gibi dışkılıyor.Veterinere gittik bağırsak epitellerinde soyulma dedi antibiyotik verdi o da hayvana daha ağır geldi halsiz yatıyor.Pet shopa sorduk o da farklı bir şey söyledi.Dilinde de beyazlık vardı en son kanatlı uzmanı bulup ona sorduk hayvanda mantar varmış.Sizinkinde de büyük ihtimal mantar var şu an kuşunuzun durumu nasıl
Mantar için hangi ilacı verdi peki

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Pan theramisin diye bir ilaç söyledi fakat onu daha almadım kuşumun eski sahibinden gelen bir mantar ilacı vardı (2 ay önce sahiplendim) o yüzden onu kullanmaya başladım daha önce de kuşum için kullanılmış
Tamam sizin konunuzdan devam edelim elimden geldiğince yardımcı olacağım 🙏😊