• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kusuyor ve dışkısı siyah

Umut Özmen

Yeni Üye
Dün akşam kafasını videodaki şekilde sallayıp yeşil birşeyler kusmaya başladı.Ertesi gün düzelir dedim hayla kusuyor.Çok halsiz, ayrıca yeminden başka birşey vermedik,ben onu sevmeye başlayınca böyle yapmıyor.Bilgisi olanlar yardım ederse çok mutlu olurum 1.5, 2 yaşında henüz.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhabalar hoşgeldiniz eklediğiniz video gözükmüyor. Streamable.com dan videoyu ekleyip linkini burda paylaşır mısınız. Ayrıca temiz peçete üzerine yeni yapılmış dışkı fotosu da ekleyin.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşunuz iyi gözükmüyor ayrıca yeşil bir şeyler kusmasi da normal değil. Diskiyi da ekleyin. Hocalarımız gördüklerinde yorumlasın. Çok geçmiş olsun 🙏🏻

Mert.

Eski Forumcu
Kusun böyle kusması hiç normal değil oyuzden kuşu bir kanatlı uzmanına götürün detaylı bakılsın böyle bence riskli birde görünce hocalarım bakar iyi gunler

Umut Özmen

Yeni Üye
Kusun böyle kusması hiç normal değil oyuzden kuşu bir kanatlı uzmanına götürün detaylı bakılsın böyle bence riskli birde görünce hocalarım bakar iyi gunler
Oturdugumuz yerin yakinlarinda oyle seyler yok maalesef hayvan gözümün önünde ölüyor, git gide saldı kendini.

Mert.

Eski Forumcu
İkamet ettiğiniz yeri soylerseniz yardım edebiliriz belki @Şehmus BAKIR @Bahar Y. HOCALARİM.BİR BAKARSANİZ İYİ OLCAK HAYVANİN DURUMU İYİ DEGİL DİYE BıRAKTım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Nerede ikamet ediyorsunuz? Kuşun acil tedaviye ihtiyacı var beslenmesi lazım

Mert.

Eski Forumcu
İzmir'de kanatlı uzamanı var burdan attığım linkten size en yakını seçebilirsiniz Kanatlı Uzmanı ben burayı öneririm size burdan gidenlerde oluyor Kanatlı Uzmanı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kanatlı uzmanina gidemiyorsan yakınlarda petshopa götür a21 besleme maması ve aparat temin edin kuşu kursaktan beslesinler bunu yem yiyorsa günde bir kez yemiyorsa üç kez yapın ayrıca eczaneden trifulacan şurup alın ve günde bir kez ağızdan bir damla damlatın 7 gün ilaç verin ve aynı zamanda suyuna entrobac yarım Suluga bir mercimek tanesi kadar verin.
Not: İlaç acil durumlarda tavsiye ediyoruz kuşun durumu ciddi ve acildir

Umut Özmen

Yeni Üye
Kanatlı uzmanina gidemiyorsan yakınlarda petshopa götür a21 besleme maması ve aparat temin edin kuşu kursaktan beslesinler bunu yem yiyorsa günde bir kez yemiyorsa üç kez yapın ayrıca eczaneden trifulacan şurup alın ve günde bir kez ağızdan bir damla damlatın 7 gün ilaç verin ve aynı zamanda suyuna entrobac yarım Suluga bir mercimek tanesi kadar verin.
Not: İlaç acil durumlarda tavsiye ediyoruz kuşun durumu ciddi ve acildir
suan elimde multisol diye bir vitamin var o idare edermi ederse ne kadar eder acaba

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
suan elimde multisol diye bir vitamin var o idare edermi ederse ne kadar eder acaba
Kardeşim ne multisol u ne idaresi kuş ölecek diyoruz sana yol gösteriyoruz petshopa bile gidecek kadar durumun yoksa bu hayvanin sorumluluğunu almayın yazık eğer acil olmasa gerekli ihtiyaçlarıni yollayacaktim veya yakın olaydın getir diyecektim yukarıda yazdığım gibi acil müdahale gerekiyor aksi takdirde hastayı kaybedecegiz 😔

Umut Özmen

Yeni Üye
Kardeşim ne multisol u ne idaresi kuş ölecek diyoruz sana yol gösteriyoruz petshopa bile gidecek kadar durumun yoksa bu hayvanin sorumluluğunu almayın yazık eğer acil olmasa gerekli ihtiyaçlarıni yollayacaktim veya yakın olaydın getir diyecektim yukarıda yazdığım gibi acil müdahale gerekiyor aksi takdirde hastayı kaybedecegiz 😔
Bugun gidip eczaneden alicam herseyi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bugun gidip eczaneden alicam herseyi
Eczaneden sadece trifulacan şurup ve damlalik alacaksınız. Besleme maması ve aparatı yakın olan petshoptan temin edeceksiniz ve ona kuşun durumu ciddi besleme yapması için rica ediniz.ayrica entrobac probiyotik alın 👍
Durumu ciddi ve acil acele ediniz

Üst Alt