• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et KUŞUM KUSUYOR BAKIN LÜTFENNNN

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Dışarıya salmadan önce süpürüp temiz su ile deterjansız su ile silip öyle açarım yerden bir kırıntı veya tüy bulup yemesin diye. Sizde öyle yapın ne olur ne olmaz. Kuşumuzda olduğundan demiyorum önlem açısından benim kuşum bebekken yerden birşey bulduğunda zehirlenmişti. Yinede geçmiş olsun miniğe, haber edersiniz yarın
Kakasını şimdide beyaz yaptı ama halsiz ve yorgun değil

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Dışarıya salmadan önce süpürüp temiz su ile deterjansız su ile silip öyle açarım yerden bir kırıntı veya tüy bulup yemesin diye. Sizde öyle yapın ne olur ne olmaz. Kuşumuzda olduğundan demiyorum önlem açısından benim kuşum bebekken yerden birşey bulduğunda zehirlenmişti. Yinede geçmiş olsun miniğe, haber edersiniz yarın
Yeni yem yedi dışkısını yaptı komple bemEkli dosyayı görüntüle 93284 beyaz ve sulu neden öyle yapmış olabilir

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Mesajlarım gitmiyo fotoğraf attım ama göndermedi yem yedi şimdi dışkısını yaptı ama dışkısı tamamen beyaz niye olabilir

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Dışkı iyi görünüyor. Saydığım ürünleri temin edinin, @mamaist whatsapp hattından temin edebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 93280

Eğer gagadan çürük bir koku gelmiyorsa, solunum da herhangi bir problemi yoksa, hareketli, iştahlıysa sadece kusma varsa büyük ihtimalle kur kusmuğu olabilir düşüncesindeyim. Ama siz her ihtimale karşı saydığım ürünleri temin edin. Hepsini ayrı ayrı yemliklerde sunun. Ayrıca Röhnfired marka vitaminler olan BT Amin Forte B vitamini, Entrobac Probiyotik ve Gerwit-V multivitaminlerini de temin edin, nasıl kullanmanız gerektiği bu makale de yazılıdır: Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? Ayrıca çocuğunuza haftada 1-2 defa farklı sebzeleri serçe parmak tırnağınızın boyutunda olacak şekilde azar azar sunabilirsiniz. Fazla verirseniz hastalanır, bu hepimizde geçerlidir. Her şeyin fazlası zarardır :) Bu yüzden azar azar yedirirseniz bir problem olmaz ve çocuk doğal yollardan da alması gereken vitaminleri alır 🙏 Haftada 1 yine azar azar meyve de verebilirsiniz. Forumda neleri verebileceğinizi, neleri veremeyeceğinizi de bulabilirsiniz. Uyuyorsa uyusun şimdi, sabah burayı güncellersiniz durumu hakkında.
Dışkısı bem beyaz ne verebilirim suyundada multivit vitagold var

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
En son dışkısı böyleEkli dosyayı görüntüle 93285

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
İyice duruladığınızdan emin olun lütfen, sabun deterjan kalmasın hiç bir köşesinde 🙏 daha garanti olması açısından sirkeli su ile temizleyebilirsiniz -bunu da iyice durulayın tabiki :) -
Bir şey fark ettim kuşum benim elimi hiç ısırmaz kızmaz ama bu sefer ısırmaya çalışıyor ve sinirli davranıyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bir şey fark ettim kuşum benim elimi hiç ısırmaz kızmaz ama bu sefer ısırmaya çalışıyor ve sinirli davranıyor
Merhaba, taze dışkı paylaşır mısınız lütfen
Hafif üşütmüş olabilir, bağırsakları boş kuzıldaldaeı aspur yulaf verin yeni dışkı bekleyin lütfen

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Veterinerlerden almanız daha iyi olur
İyi akşamlar ben kuşumu yakından takip ettim fakat ağzında acımsı bi kokusu var ağzından nefes alıp verirken bu koku geliyor ve hala agresif dışkısı normal fakat 30 dakkada 4 defa hapşuruyor iştahsızlığıda var 4 saat önce yemini yenilemiştim hiç yememiş ben elimle vermeye çalıştım ama elimi ısırdı sonra yemliğe gidip yedi normalde 4 saat yememezlik yaparlar mı?

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Komunuz izmir görünüyor, izmir kuş veterineri burak hocaya götürebilirsiniz öneriyorlar diye biliyorum yinede hocalarım düzeltsin
Merhaba Geçmiş Olsun. Burak Uçar Forumda Onerilmeyen Bir Hekim. İzmirde Petyum Veteriner Kliniği Derya Hanimi Önerebilirim.

LUTFENACİLYARDİM

Aktif Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Burak Uçar Forumda Onerilmeyen Bir Hekim. İzmirde Petyum Veteriner Kliniği Derya Hanimi Önerebilirim.
bende internette Burak Urçarı araştırmıştım kötü yorumlar görünce götürmeye korktum teşekkürler İlçe olarak konumu nerede acaba biliyomusunuz

Üst Alt