• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum kustu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Nerede ikamet ediyorsunuz? Kuşun tedaviye ihtiyacı var 😔 evde yapacağınız tek şey aç kalmasın diye beslemektir.bu durumda ilaç vermek onu daha kötü yapar bağışıklık sistemi düşmüş muhtemelen kilo kaybı da var

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
son durum nedir

oylesine

Aktif Üye
Aynı devam ediyor. Eşi yediriyor bir kısmını kusuyor. Kuş kumundan da yedi ilk başta önceki yediği yemlerden çıkardı sonra yemeye düzgünce devam etti. Dışkısını ekliyorum. Önceki konuya bakıp öyle de yorum yaparsanız çok sevinirim.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Hangi ilaçları ne şekilde kullandınız yazabilir misiniz

oylesine

Aktif Üye
Hangi ilaçları ne şekilde kullandınız yazabilir misiniz
Bu ilacı 19 şubatta kullanmaya başladık 5 gün boyunca kullandık sonra bıraktık. 1 damla ağzına vererek kullandık. O zamanlara ait kuşun durumuyla alakalı konu açmıştım isterseniz onu da atabilirim. Kuşum düzelsin istiyorum yardımcı olun lütfen 🙏🏻 Kanatlı uzmana götürme imkanımda çok yok :/

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bir haftadır kuşunuz bu durumda konular açmışsıniz arkadaşlarım ve ben size yapmanız gerekeni söylemiş sizin evde bu kuşa yapacağınız bişey yok öncelikle kuşu ayırmak gerekiyor sonra bağışıklık artsın diye beslemek lazım sonra ilaçlik bir durum varsa ilaç verilir nerede ikamet ediyorsunuz İstanbuldaysaniz bana getirin seve seve yardımcı olurum

oylesine

Aktif Üye
Bir haftadır kuşunuz bu durumda konular açmışsıniz arkadaşlarım ve ben size yapmanız gerekeni söylemiş sizin evde bu kuşa yapacağınız bişey yok öncelikle kuşu ayırmak gerekiyor sonra bağışıklık artsın diye beslemek lazım sonra ilaçlik bir durum varsa ilaç verilir nerede ikamet ediyorsunuz İstanbuldaysaniz bana getirin seve seve yardımcı olurum
Hocam kuş ilk durumundayken ilaç tedavisiyle durumu çözdüm iyileşti o yüzden bir uzmana götürmedim. Sonradan halsiz düştü onun için bir konu açtım bir hocamız takviyelerini verin sonra dışkı paylaşın dedi ona ithafen ekledim. Bu konu dışında bugün bir konu açmadım son durum nedir diye sorular soruldu cevapladım. Kuşları da ayırdığımda dişi kuşun strese girip daha kötüleştiğini düşünüyorum. Ben yaşça küçük biriyim o yüzden kuşu uzmana götürme anlamında sorun yaşıyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum şartlarım bu kadarını kaldırıyor. İstanbuldayım, siz ne taraftasınız?