• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum kustu ve sulu dışkılıyor

enfall

Aktif Üye
aminisolu açalı 2 ay oldu 2 haftada bşr suyuna 3 4 damla damlatıyorum ama pek içmiyor açıkçası o suyu bir iki kere agzını degdiriyor

enfall

Aktif Üye
evet tabi ki degistiriyorum suyunu bugün kusunca ve öglen 3 e kadar yatınca hastalanmasından korktum şu an keyfi yerinde ama

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Dışkıda hastalık var yedikleri ile ilgili bişey olsa gerek veya içtiği bişey 🤔 bağırsağı zedeleyen bişey var dışkı onu gösteriyor siz bide karaciğer koruma alın aminosol u bir süre vermeyin sadece probiyotik ve avichol karaciğer koruma temin ediniz 👍

enfall

Aktif Üye
Dışkıda hastalık var yedikleri ile ilgili bişey olsa gerek veya içtiği bişey 🤔 bağırsağı zedeleyen bişey var dışkı onu gösteriyor siz bide karaciğer koruma alın aminosol u bir süre vermeyin sadece probiyotik ve avichol karaciğer koruma temin ediniz 👍
çok teşekkür ederim dün çekirdek yerken yanımıza geldi ve kabukları didkledi biraz acaba o yapmış olabilir mi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tuzlu şekerli yagli gidalar kuşlarda sorunlara yol açabilir. O yapmıştır diye kesin bir dil kullanamasakta dikkatli olun.

enfall

Aktif Üye
teşekkürler daha dikkatli olacağım

enfall

Aktif Üye
merhaba 2 gündür aspur veriyorum aspurdan sonraki dıskısı böyle aslında bir kaç kere güzel yapmıstı ama sonradan yine bozuldu dıskısı zaman zaman acık kahverengi yapıyor probiyotik henüz elime ulasmadı ama bugün gelir gibi arfaa bir halsizlesiyor kabarıyor ve hafif titriyor ama genelde keyifli kusum veterinere götürmeli miyim ya da kendim ekstra ne yapmalıyım bir de kusumun tırnaklarını hic kesmedim assırı uzun da degildi ama kendiliginde ucları kırıldı tırnaklarının bu normal mi

Üst Alt