Belirtiler: Kusma hareketi
Merhaba,
10 aylık bir kuşum var dişi adı Lila. Kendisi bizim evde doğup büyüdü. yanına bir erke kuş aldık ama kendisini yakın tarihte kaybettik. Kaybettiğimiz kuşumuzda solunum sisteminde bir sıkıntı vardı ve ishal mevcuttu son zamanlarda veterinere götürdüğüm halde olumsuz sonuçlandı. Benim kızım her gün bir kere kusma hareketi yapıyor ama kusmuyor.
bu linkten kızımın nasıl hareket yaptığını görebilmeniz için ekledim. Hiç probiyotik kullanmadım ama vitaminlerini veriyorum. Vitakarf isimli markanın yeminden alıyorum. Sizce neden olabilir? Enerjisinde bir sıkıntı görmedim iştahı açık hatta bu gün kendisini tarttık 44 kilo. Cahillik yapmış olabilirim belki ama kursak mantarında şüphe ederek bundan 2 gün önce mikostatin ilacı vermiştim. Ve kendisi bu aralar çok kaşınıyor tüy döneminde olduğunu düşünüyorum. ve kuş kumu kullanıyorum ama çok kum yiyor. Bilgili arkadaşlarım bana bu konuda yardım ederse çok sevinirim.
Merhaba,
10 aylık bir kuşum var dişi adı Lila. Kendisi bizim evde doğup büyüdü. yanına bir erke kuş aldık ama kendisini yakın tarihte kaybettik. Kaybettiğimiz kuşumuzda solunum sisteminde bir sıkıntı vardı ve ishal mevcuttu son zamanlarda veterinere götürdüğüm halde olumsuz sonuçlandı. Benim kızım her gün bir kere kusma hareketi yapıyor ama kusmuyor.