• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! KUŞUM KUSMA HAREKETİ YAPIYOR

rabia1425

Yeni Üye
Merhaba kuşum birkaç 2 gündür özellikle kafesten dışarı saldığımızda kusma hareketi yapıyor ve tükürük görüyorum gagasında. Kafeste sürekli uyku modunda yem yemesi su içmesi normal. Fakat yemliğini gözlemlediğimde yemleri soyup soyup bıraktığı olmuş. Yem dışında sebze vs verdiğimizde yiyor. Hatta özellikle mutfağa gittiğimizde ötüyor yem yiyemediği için aç mı? Hasta mı anlayamadım yardım eder misiniz?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba hoşgeldiniz kuşunuzun resim ve videolarını yüklermisiniz ?

rabia1425

Yeni Üye
Streamable Video
Fotoğraf çekmek için saldım direkt mutfağa ekmeğin yanına gitti.. uyku hali ve kabarıklık devam ediyor

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba tekrar gördüğüm kadarıyla tüyde kuşunuz B vitamini takviyesi yapabilirsiniz ayrıca düzenli kullandıgınız takviyeler nelerdir ? temiz peçe üzerine yeni dışkı resmi atarmısınız ?

rabia1425

Yeni Üye
Bunları kullanıyorum. Bunun dışında kafesinde kalamar kemiği ve gaga taşı da var.

rabia1425

Yeni Üye
Bu sorunlarının dışında bir de çok uçtuğunda böyle vik vik vik diye ses çıkartıyor fakat bunu biraz yaşına bağlamıştım ciddi bir sorun mu bu 9.5 yaşında kuşum (inşallah daha çok yaşar 🥺)

rabia1425

Yeni Üye
Cevap vermediniz kuşum yemleri soyup bırakıyor yemiyor ekmek ve sebze vermek zorunda kalıyorum napmalıyım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bu sorunlarının dışında bir de çok uçtuğunda böyle vik vik vik diye ses çıkartıyor fakat bunu biraz yaşına bağlamıştım ciddi bir sorun mu bu 9.5 yaşında kuşum (inşallah daha çok yaşar 🥺)
O sesin videosunu ekler misiniz

Üst Alt