• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kusma hareketi yapiyor

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhabalar arkadaşlar kuşum 2 3 gündür kusma hareketi yaptığını gördüm ve sanki kursağı büyük gibi geldi. bugün ne olur ne olmaz diye kafesi ayırıp gözlemlemeye karar verdim. Sizlere de danışmanın iyi olacağını düşündüm. Öncelikle grit kum kullanıyorum ancak bahsi geçen kuşumun yediğini hiç görmedim bu nedenle o hareketi yapıyor olabilir mi? Diğer şüphem ise kursak mantarı, ancak elime alıp ağzını kokladım ama koku alamadım. Kontrol sırasında kuşum alışık olmadığı için korktu ve kuşumdan şiddet gördüm. Şuan ki dışkıları korkudan mi emin değilim ancak sizlerin de bakmasını istedim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba bazen öğütemedigi yemleri sindirmeye çalışıyorken o hareketi yaparlar bu sürekli olursa sıkıntı vardır ama grit kum yemesi iyi olur grit yemezse kristal deneyin belki onu yer veya kemirmeyi seviyorsa mineral blok deneyin

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhaba bazen öğütemedigi yemleri sindirmeye çalışıyorken o hareketi yaparlar bu sürekli olursa sıkıntı vardır ama grit kum yemesi iyi olur grit yemezse kristal deneyin belki onu yer veya kemirmeyi seviyorsa mineral blok deneyin
Minarel blok da var. Bir de kristal deneyeyim o zaman. Çok teşekkür ederim 😊

Üst Alt