• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kuş kumu yemiyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar muhabbet erkek kuşum öncesinde kalamar kemiği almıştım veteriner hekimden onu yedi bitirdi. Bitirdiği için tekrar aldım kalamar kemiği fakat bunu hiç yemiyor sebebi ne olabilir acaba.ayrica kuş kumu var kafesinde kuş kumu hiç yemiyor.yememesi onun için iyi değil. ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.tesekkurler

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu şekilde farklı mi almam lazım kumu ve kalamar kemiğini

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Soruma cevap verecek birisi yok mu 😏

Bahar Y.

Müdavim
Merhabalar muhabbet erkek kuşum öncesinde kalamar kemiği almıştım veteriner hekimden onu yedi bitirdi. Bitirdiği için tekrar aldım kalamar kemiği fakat bunu hiç yemiyor sebebi ne olabilir acaba.ayrica kuş kumu var kafesinde kuş kumu hiç yemiyor.yememesi onun için iyi değil. ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.tesekkurler
Kalamar kemiğinin ve kumun yerini değiştirin bakalım, bazen yer değiştirince yiyorlar

AlicanG

Paylaşımcı
Kalamar kemiği daha kaliteli üstünde jelatin kaplama olmayan kemiklerden kullanın.Zaten daha önce tüketmişse ihtiyaç duyduğunda tekrar yiyecektir.Kuş kumu da grit kullanın daha sağlıklı.Tek kuş besliyorsanız bazı şeylere alışması öğrenmesi zaman alabiliyor.

EnesGenç

Eski Forumcu
Kumu yeme biraz karıştırın o yemdiye onuda yer

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kalamar kemiği daha kaliteli üstünde jelatin kaplama olmayan kemiklerden kullanın.Zaten daha önce tüketmişse ihtiyaç duyduğunda tekrar yiyecektir.Kuş kumu da grit kullanın daha sağlıklı.Tek kuş besliyorsanız bazı şeylere alışması öğrenmesi zaman alabiliyor.
Kalamar kemiğinde üstünde jelatin kaplama yok ama 🤷🏻‍♀️ anlamadım gitti 😏evet tek kuş besliyorum grit kum tamam👍🏻 teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🙏🏻

İlayda_3548

Yeni Üye
Böyle bi şişlik var ne yapmam lazım yardım eder misiniz acaba

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kanatlı uzmani yani kanatlı hayvanlardan anlayan veterinere götürün. Kedi köpek veterinerine değil.

Üst Alt