• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kursak mantarı

KusBulut

Paylaşımcı
Merhaba kuşum öğürme kusma şikayetiyle kuş veterinere götürdüm çok kusuyor diye bı gece veterinerde kaldı ilaçları iğne ile verdiler kustugu için ama dışkısı koyu yeşil ilaç sonrası diski değişimi normal midir

Doğacı

Eski Forumcu
Ne ilacı kullanıldı bilmiyoruz ama bazı ilaçlar dışkı değişiminin sebebi olabilir. Kursak mantarı ciddi bir hastalık,o yüzden kuşu kanatlı uzmanı görmeli ve gerekli tedaviye başlanmalı. Zor bir hastalık

KusBulut

Paylaşımcı
Ne ilacı kullanıldı bilmiyoruz ama bazı ilaçlar dışkı değişiminin sebebi olabilir. Kursak mantarı ciddi bir hastalık,o yüzden kuşu kanatlı uzmanı görmeli ve gerekli tedaviye başlanmalı. Zor bir hastalık
Kuş veterinerine goturdum zaten onun verdiği ilaçları kullanıyoruz

Doğacı

Eski Forumcu
Kuş veterinerine goturdum zaten onun verdiği ilaçları kullanıyoruz
Kanatlı uzmanına götürdüyseniz artık onunla iletişime geçmelisiniz çünkü kuşun hangi evrede olduğunu en iyi o bilir çünkü muayene edip gördü. Bu durumda veteriner hekiminizle irtibatlı olmalısınız. Dışkı değişimi ilaçtan da olabilir, ilaçla bağlantısız olarak da olabilir,bu konu hakkında ancak tahmin yapabiliriz

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Dışkı ve video atar mısınız

Üst Alt