• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kulağımı ısırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sagi

Paylaşımcı
Normalde ısıran bir kuş değil ama kulağa takmış durumda.evdeki herkesin omzuna gelip kulağını ısırıyor. Resmen beni kovalıyor kafama geliyor sarkarak kulağımı ısırıyor.izin vermezsem elimi isırıyor. Çok acıyor . Hele bir uzanayım anında gelip kur yapıyor ve aynı zamanda kulağımı ısırıyor .kulaklarım artık kıpkırmızı oldu.Tepki vermiyorum nazikçe çekiyorum bazen de nazikçe hayır yapma diyorum. Farklı sesler çıkarıyorum bakıyor ve tekrar yapıyor. Napmaliyim ?

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Normalde ısıran bir kuş değil ama kulağa takmış durumda.evdeki herkesin omzuna gelip kulağını ısırıyor. Resmen beni kovalıyor kafama geliyor sarkarak kulağımı ısırıyor.izin vermezsem elimi isırıyor. Çok acıyor . Hele bir uzanayım anında gelip kur yapıyor ve aynı zamanda kulağımı ısırıyor .kulaklarım artık kıpkırmızı oldu.Tepki vermiyorum nazikçe çekiyorum bazen de nazikçe hayır yapma diyorum. Farklı sesler çıkarıyorum bakıyor ve tekrar yapıyor. Napmaliyim ?
Kuşun ısırması normal bir davranış yani ona yapılacak pek bir şey yok. Belki kulağınızı tehdit olarak görüyordur.

Sagi

Paylaşımcı
Kuşun ısırması normal bir davranış yani ona yapılacak pek bir şey yok. Belki kulağınızı tehdit olarak görüyordur.
Ama kur da yapıyor. Bir yolu olmalı mahvolduk.bunu düzeltmenin bir yolu olmalı. Herkesin kulağını ısırıyor bir tek benim değil.

Sagi

Paylaşımcı
Isırdığında anında kafese koysam teki vermeden belki o da anlar iyi hirr şey olmadığını yapsam mı işe yarar mi

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Isırdığında anında kafese koysam teki vermeden belki o da anlar iyi hirr şey olmadığını yapsam mı işe yarar mi
Çok dışarı çıkmayı seven bir kuşsa işe yarayabilir ama ben çok ceza verme taraftarı değilim. Daha da ters tepebilir. Çocuk gibiler çünkü.

Sagi

Paylaşımcı
Çok dışarı çıkmayı seven bir kuşsa işe yarayabilir ama ben çok ceza verme taraftarı değilim. Daha da ters tepebilir. Çocuk gibiler çünkü.
Ceza vermek amacı ile yapmak istemiyorum aslında. Sadece onu kafese geri koysam bir iki dakika , bagdastırabilir hoş olmayan bir şey olarak kulak ısırmıyı.kulaklarım hayla sızlıyo. Aklıma başka bir şey de gelmiyor internetten biraz baktım öyle yapanlar vardı o yüzden dedim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba öncelikle ⚠kuşum kulağımı ısırıyor diye lütfen konu açmayın
Benimde ellerim kan içinde kalıyor, ıssırılıyorum dövülüyorum
Bu kuş ile sizin iletişiminiz alakalıdır
⚠Bu tarz konularda, hastalıklar ekrandan düşüyor ilgilenmiyoruz göremiyoruz
Açılan konular hastalık, beslenme bakım hijyen veteriner kuluçka dönemi vs vs dir
♦♦Kafeskuslari.com yöntemi ♦♦
Mod yöneticisi
Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt