U Umutttt Yeni Üye Katılım 26 Şub 2024 Mesajlar 22 Tepkime puanı 1 Puanları 3 31 May 2024 #1 sultan papağanım daha 4 buçuk aylık ama çiftleşme hareketleri yapiyo ince sesle mırıldanıyo yanıma gelip sürtünüyo anormallik varmı bu durumda
sultan papağanım daha 4 buçuk aylık ama çiftleşme hareketleri yapiyo ince sesle mırıldanıyo yanıma gelip sürtünüyo anormallik varmı bu durumda
Mustafa27 Eski Forumcu Moderator Redaktör Katılım 25 Eyl 2023 Mesajlar 2,437 Tepkime puanı 2,344 Puanları 113 Yaş 19 31 May 2024 #2 Umutttt' Alıntı: sultan papağanım daha 4 buçuk aylık ama çiftleşme hareketleri yapiyo ince sesle mırıldanıyo yanıma gelip sürtünüyo anormallik varmı bu durumda Genişletmek için tıkla ... Normal olduğunu düşünüyorum fakat asla çiftleşmesine veya üremesine izin vermeyiniz , bu yaşta yumurta sıkışması kaçınılmazdır
Umutttt' Alıntı: sultan papağanım daha 4 buçuk aylık ama çiftleşme hareketleri yapiyo ince sesle mırıldanıyo yanıma gelip sürtünüyo anormallik varmı bu durumda Genişletmek için tıkla ... Normal olduğunu düşünüyorum fakat asla çiftleşmesine veya üremesine izin vermeyiniz , bu yaşta yumurta sıkışması kaçınılmazdır
İhsan Z. Eski Forumcu Moderator Çeviri Ekibi Katılım 7 Şub 2023 Mesajlar 1,460 Tepkime puanı 1,919 Puanları 113 31 May 2024 #3 Mustafa hocama katılıyorum. Sırtını seviyorsanız ondan da tetikleniyor olabilir. Sadece baş ve boyun bölgelerini sevmeye dikkat edin. Sizi eşi belirlediyse hormonal davranışlar gösterebilir ama daha en az bir sene beklemesi lazım.
Mustafa hocama katılıyorum. Sırtını seviyorsanız ondan da tetikleniyor olabilir. Sadece baş ve boyun bölgelerini sevmeye dikkat edin. Sizi eşi belirlediyse hormonal davranışlar gösterebilir ama daha en az bir sene beklemesi lazım.