• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kriz geçiriyor!

Doğacı

Eski Forumcu
Evet veteriner bey çok ilgili davrandı hemen kuşumuzu muayene etti, tavsiye ederim. Hemen ilacını verdi. Verilen ilacın ne olduğunu bende tam olarak bilmiyorum o kendisi gereken ilaçları suluğuna doldurdu antibiyotik vb kattığını söyledi. Kullanıyoruz ayağı kendine geliyor yavaş yavaş basabiliyor artık. Ben müsait bir zamanda dışkı ve videosunu atarım eğer sıkıntı olmazsa :)
Tamam. Çok geçmiş olsun.
Mardin'de vet hekim arayan olursa buraya yönlendiririz ☺🐦

Nil.nixx

Yeni Üye
Şükür iyi olduğuna sevindim.Siz yine de kuşun kısa bir videosunu ve beyaz peçete üzerine yaptığı birikmiş dışkı fotoğrafını paylaşın bakalım,vet hekim ne ilacı verdi ne takviyesi verdi onları da belirtir misiniz? Entrobac probiyotik ve Gervit multivitamin temin edin her hafta kullanılmasını öneriyoruz mamaistten alabilirsiniz. Zeolitli mama da verilsin 10 gün.
Vetmar kliniği size ben tavsiye etmiştim dmden,hizmetler kısmında kuşlara baktığı yazıyordu ve hakkında olumlu çok görüş vardı yorumlarda,gittiğinizi de belirttiniz,peki orayı başka kişilere de önerir misiniz memnun musunuz?
Kakası bugüne kadar normaldi. Bugün biraz farklı davranıyordu. Iştahsız ve kanatları sarkık, kanatları titriyor. Bunun nedeni nedir acaba ?

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kakası bugüne kadar normaldi. Bugün biraz farklı davranıyordu. Iştahsız ve kanatları sarkık, kanatları titriyor. Bunun nedeni nedir acaba ?
Videosunu görebilir miyiz?
Kanat titremesinin bir çok nedeni olabilir ama ağrısı olabilir, sizin belirtilerinize göre.

Doğacı

Eski Forumcu
Daha fazla dışkı fotoğrafı paylaşır mısınız tek dışkı ile yorum yapmayalım.
Beyaz peçete koyun kafes altına ve kuş dışkısını yapsın üstüne,6-7 tane olsun en az. Seyrine bakalım.
Zeolitli mama kullanmaya başladınız mı

Nil.nixx

Yeni Üye
Daha fazla dışkı fotoğrafı paylaşır mısınız tek dışkı ile yorum yapmayalım.
Beyaz peçete koyun kafes altına ve kuş dışkısını yapsın üstüne,6-7 tane olsun en az. Seyrine bakalım.
Zeolitli mama kullanmaya başladınız mı
Şu şekildeydi biraz zeolitli mama verdik iştahı açıldı yemini geri yemeye başladı şimdi

Ekli dosyalar