• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık dönemi Kuşum kizginmi eşmi gerekiyor

Ali DEMİR

Aktif Üye
Merhaba muhabbet Kusum sürekli elimde deli deli haraketler yapıyor 😃 bu kızgınlık anlaminami geliyor eş almam mi lazım eş aldığım zaman konuşmaz diye korkuyorum 😭 birde eş aldığımız zaman ömürleri dahamı uzun Watch unnamed | Streamable

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet parmağınıza kur yapıyor. Uzun ömürlü olmasının eşle değil vücudun direnci,bağışıklık, iyi bakım yada genetiksel sebepler dir. Eşi olmadan 13 yıl yasayanda var eşi var iki yılda vefat edende.

Ali DEMİR

Aktif Üye
Evet parmağınıza kur yapıyor. Uzun ömürlü olmasının eşle değil vücudun direnci,bağışıklık, iyi bakım yada genetiksel sebepler dir. Eşi olmadan 13 yıl yasayanda var eşi var iki yılda vefat edende.
Eş alayımmı yani sorun olurmu

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Eş alayımmı yani sorun olurmu
Eğer yeterince ilgilenmediğinizi düşünüyorsanız çok sık yalnız kalıyorsa alabilirsiniz. Bu sizin ilgi alakanıza bağlı. İlla eş alınır diye bir şey de yok. Bende tek bakıyorum. Eşi yok. Tercih sizin.

Ali DEMİR

Aktif Üye
Eğer yeterince ilgilenmediğinizi düşünüyorsanız çok sık yalnız kalıyorsa alabilirsiniz. Bu sizin ilgi alakanıza bağlı. İlla eş alınır diye bir şey de yok. Bende tek bakıyorum. Eşi yok. Tercih sizin.
Eş aldığım zaman konuşurmu

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Eş aldığım zaman konuşurmu
İlgi kendi cinsinden birine yöneleceği için konuşmayı bırakır. Kimisi bırakmaz diyor ama benim kuzenim tek baktığında çok güzel konuşuyordu yanına dişi aldılar konuşmayı bıraktı.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İlgi kendi cinsinden birine yöneleceği için konuşmayı bırakır. Kimisi bırakmaz diyor ama benim kuzenim tek baktığında çok güzel konuşuyordu yanına dişi aldılar konuşmayı bıraktı.
Merhaba ablacığım eşine kur yaparken konuşmaya devam etmesi gerekir aslında
Oğlum Gofret😊🤲eşi Küllü ye kur yaparken bildiği herşeyi sıralıyor😊🤲🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla ben hiç eş almadım eş aldığım zaman ne yapmam lazım kafes ortamı, ayrı kafes mi vs vs

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Benim sultan papağanım çiko da konuşmayı kesmişti ☺ Kuştan kuşa fark eder, kimisi aynen devam ediyor kimisi de bütün ilgisini eşine veriyor ☺