• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme Kuşum kilo almıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

birmeri

Yeni Üye
Kuşum muhabbet kuşu kac yasinda olduğunu bilmiyorum ama 1 yasindan büyük. Petshoptan sahiplendim ucamiyordu. Veterinere götürdüm röntgen cektiler kanadi kırılıp yanlış kaynamış dendi ve bir daha ucamayacagini söylediler. Aldigimda 25 gr di 30 grama kadar cikti suan ama 3 aydir kilosu artmıyor. Diğer kuşum yedirmiyordur diye kafesleride ayırdım. Yinede yemiyor hayatta kalcak kadar yiyip bırakıyor. Ayni zamanda çok korkak bir kuş herseyden korkuyor. Saatlerce vakit gecirsemde alışmıyor. Multivitamin ve probiyotik kullaniyorum duzenli olarak Gaga tasi kumu herseyi var.

Nasıl kilo aldirabilirim ve Nasıl kendime alistirabilirim lütfen yardimci olun

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Beyaz peçeteye güncel 4 5 dışkı resmi ve genel halinin gözükeceği tünekte bir video eklermisiniz.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşum muhabbet kuşu kac yasinda olduğunu bilmiyorum ama 1 yasindan büyük. Petshoptan sahiplendim ucamiyordu. Veterinere götürdüm röntgen cektiler kanadi kırılıp yanlış kaynamış dendi ve bir daha ucamayacagini söylediler. Aldigimda 25 gr di 30 grama kadar cikti suan ama 3 aydir kilosu artmıyor. Diğer kuşum yedirmiyordur diye kafesleride ayırdım. Yinede yemiyor hayatta kalcak kadar yiyip bırakıyor. Ayni zamanda çok korkak bir kuş herseyden korkuyor. Saatlerce vakit gecirsemde alışmıyor. Multivitamin ve probiyotik kullaniyorum duzenli olarak Gaga tasi kumu herseyi var.

Nasıl kilo aldirabilirim ve Nasıl kendime alistirabilirim lütfen yardimci olun
Diğer konudan devam edin lütfen
Çift konu açmak yasaktır
Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt