• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum keyifsiz ötüyor

mortsvivants

Eski Forumcu
Tünaydınlar. Kuşumda bugün biraz kırgınlık var sanırım. Dışkılarını iyi gördüm fakat yine de size göstermek için beyaz peçete serdim, yaptığında atacağım.
Uyukluyor ama sanki huzursuz eden bir şey varmış gibi arada da keyifsiz ötüşler yapıyor. Kekik suyu yapacağım, alternatif ne yapabilirim sürekli keyifsiz ötüyor şu an bile.

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Halsiz gibi tüyde değil demi canım

mortsvivants

Eski Forumcu
Halsiz gibi tüyde değil demi canım
Abla değil sanırım bugünden beri keyifsiz, uyurken yukarıdaki gibi ötüyor normal sessiz uyumuyor. Kekik suyu yaptım, pirinç haşlayıp lapasını yedireyim mi? Keyifsiz ama dışkıları da iyi çözemedim ya

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Abla değil sanırım bugünden beri keyifsiz, uyurken yukarıdaki gibi ötüyor normal sessiz uyumuyor. Kekik suyu yaptım, pirinç haşlayıp lapasını yedireyim mi? Keyifsiz ama dışkıları da iyi çözemedim ya
Bir ağrısı mı var acaba ablacım

mortsvivants

Eski Forumcu
Abla dışarı çıkardım şu an iyi görünüyor, kardeşim çok hapşırıyor dedi biz yokken üşüttü herhalde. Yulaf uzattım uyuklayarak yiyordu. Olmadı kekik suyu yanına pirinç lapası da yedireyim daha sonra güncelleyeyim konuyu.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Abla dışarı çıkardım şu an iyi görünüyor, kardeşim çok hapşırıyor dedi biz yokken üşüttü herhalde. Yulaf uzattım uyuklayarak yiyordu. Olmadı kekik suyu yanına pirinç lapası da yedireyim daha sonra güncelleyeyim konuyu.

Gayet iyi maşallah ablacım 🌸 Pirinç lapasına gerek yok sen kekik suyu ver 🙏

mortsvivants

Eski Forumcu
Evcil kuşları olanlar için küçük, bizim travmalı saftirik için dev bir gelişme yine.. Hâlâ daha çokça ısırmalarını saymazsak bu ufak sevdirmeleri ile sanki sandığım daha çok alışacak gibi. Tek sorunumuz dışarıda hâlâ daha kafesinden asla ayrılmaması..

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Evcil kuşları olanlar için küçük, bizim travmalı saftirik için dev bir gelişme yine.. Hâlâ daha çokça ısırmalarını saymazsak bu ufak sevdirmeleri ile sanki sandığım daha çok alışacak gibi. Tek sorunumuz dışarıda hâlâ daha kafesinden asla ayrılmaması..

Maşallah sübhanallah bayağı ilerlemiş 😍😍 Çiko da yapışık kafesine ne varsa kafeste sanki alıp kaçacağız 🤣🤣🤣

mortsvivants

Eski Forumcu
Selam hocalarım iyisinizdir umarım. :) Burnu için birazcık terramycin merhem sürsem yeterli olur sanırım değil mi? Ufak çaplı bi nazar değdi de bugün..

1000001661.jpg1000001657.jpg

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Çok geçmiş olsun canım. Evet terramicyn yada varsa az miktarda fucidin de olur. Sürebilirsin. 🌸