• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum kendini atıyor

alibilgin

Yeni Üye
Güncelleme: Dün gece kanatlı hayvanlardan anlayan bir veterinere sorduk. Afallamış gibi, sabaha düzelir muhtemelen, biraz dinlensin dedi. Şu an tünekte durabiliyor, yem yiyebiliyor, kaşınması da geçti gibi. Yine de ensesine vilmectin damlatacağım. Çok teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese 🙏🏻 Bir gecede bir anda kötüleşip tekrar iyileşti gibi, anlamadım 🤷🏻‍♂️

Son düzenleme:

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Güncelleme: Dün gece kanatlı hayvanlardan anlayan bir veterinere sorduk. Afallamış gibi, sabaha düzelir muhtemelen, biraz dinlensin dedi. Şu an tünekte durabiliyor, yem yiyebiliyor, kaşınması da geçti gibi. Yine de ensesine vilmectin damlatacağım. Çok teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese 🙏🏻 Bir gecede bir anda kötüleşip tekrar iyileşti gibi, anlamadım 🤷🏻‍♂️
Bu bir nörolojik durum gibi duruyor. İyileşmesine çok aldanmayın. Eğer ki bu bakteri vücutta varsa tekrardan nüksedebilir. Bilginize.

Mert G.

Eski Forumcu
Test yapılsaydı iyi olurdu nereye götürdünüz

alibilgin

Yeni Üye
bir şeyi yokmuş çok şükür, tüy kapsüllerini açmaya çalışıyormuş. şu an tünekte durması, yem yemesi gayet iyi hatta iştahı açılmış gibi. bütün gün de bizimle oynadı 😊

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok sevindim, haftada 2 gün bt amin forte verin yalnız denge kaybı neden olmuş